ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίσιμα ραντεβού για Μαρινάκη


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασχολείται τόσο πολύ με τον Ολυμπιακό, αφήνοντας ακόμη και τις επιχειρήσεις του πίσω. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ετοιμάζεται να δείξει για μια ακόμη φορά πόσο πολύ αγαπάει την ομάδα του, αλλά και βρίσκεται πάντα κοντά της.
Ο «ισχυρός» άνδρας του Πειραιώτικου συλλόγου αναμένεται να έχει αύριο (08/09) συνάντηση με τους παίκτες στο προπονητικό κέντρο
του Ρέντη. Εκεί αναμένεται να τους ζητήσει να μείνουν όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι εν όψει της δύσκολης σεζόν που έρχεται σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League.

Εν συνεχεία θα συναντηθεί επίσης στου Ρέντη με τους εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων για να τους να ζητήσει να δείξουν την ίδια αξιόλογη και δυναμική παρουσία που είχαν και την περσινή σεζόν.

Βλέποντας τα ραντεβού που έχει ο κύριος Μαρινάκης, το μόνο σίγουρο είναι για μια ακόμη ημέρα θα ασχολείται με την μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό.

«Δεν θα αντικαταστήσουμε τον Μαθία»

Όσον αφορά το θέμα του τεχνικού διευθυντή, αρκετές ήταν οι φήμες που ήθελαν τον Τζιανπάολο Μοντάλι να αντικαθιστά τον Εντουάρντο Μαθία. Σύμφωνα όμως με επίσημους κύκλους της ΠΑΕ δεν υπάρχει τέτοιο ζήτησμα, καθώς δεν τίθεται κανένα θέμα να βρεθεί αντικαταστάτης του Ισπανού και η ομάδα θα πορευτεί ως έχει.

Όπως τονίζουν οι «ερυθρόλευκοι» στην ομάδα αρχισκάουτερ είναι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς με βοηθούς τους Νίκο Βαμβακούλα, Γιώργο Αμανατίδη και Γιώργο Κοκολάκη, ενώ παράλληλα ο «Νταρκογκόλ» διατηρεί και την ιδιότητα του συμβούλου σε μεταγραφικά θέματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα