Παιδική χαρά η ΑΕΚ, διεσύρθη με 4-1 στο Βέλγιο

Για μια ΑΕΚ με ανύπαρκτη αμυντική λειτουργία που δώρισε έναν θρίαμβο στην Άντερλεχτ μιλάει ο σημερινός αθλητικός Τύπος
Για σμίκρυνση της ΑΕΚ και εφιάλτη μιλάει ο αθλητικός Τύπος αναφορικά με την εμφάνιση της στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ ενώ ..
στέκεται και στις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.


SPORTDAY


«Με τρομακτικά αμυντικά κενά η Ένωση γνώρισε βαριά ήττα 4-1 από την Άντερλεχτ στης Βρυξέλλες» γράφει η εφημερίδα που έχει τίτλο: «Εφιάλτης». Στις εσωτερικές σελίδες η «Sportday» μιλάει για «πικρή σοκολάτα» και μαθήματα ποδοσφαίρου της Άντερλεχτ στην ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στα όσα είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος. «Σαφές αιχμές προς τον Μανόλο Χιμένεθ από τον Νίκο Λυμπερόπουλο» γράφει χαρακτηριστικά. Αναφορικά τώρα με τις διαπραγματεύσεις με τον επενδυτή τονίζεται ότι στην ΑΕΚ περιμένουν πράξεις για να προχωρήσουν.

GOAL NEWS

Πρώτο θέμα στην εφημερίδα ΑΕΚ με κεντρικό τίτλο: «Πόσο ακόμα θα την μικρύνετε;». «Με ανύπαρκτους μετόχους, διοίκηση μαθητευόμενων μάγων για το... Petit Chateau, προπονητή που είναι αλλού γι'αλλού και παίκτες-ερασιτέχνες η ΑΕΚ συνεχίζει να πληγώνει την ιστορία της» αναφέρει η εφημερίδα που τονίζει ότι η Ένωση διαλύθηκε από την Άντερλεχτ. Το «Goal» μιλάει επίσης για αστεία ενέργεια του Μανωλά στην αποβολή αλλά και αιχμές του Λύμπε. «Για γέλια και για κλάματα» είναι ο τίτλος στις εσωτερικές σελίδες με το άρθρο να μιλάει για άμυνα παιδική χαρά και για θρίαμβο που χαρίστηκε στην Άντερλεχτ.

ΕΞΕΔΡΑ


«Μαύρη τρύπα η άμυνα» γράφει η «Εξέδρα» που τονίζει ότι ο Λεονάρντο ήταν απελπιστικά μόνος. «Η εξαιρετική παρουσία του Λεοάρντο δεν έφτανε για να δώσει στην ΑΕΚ θετικό αποτέλεσμα στις Βρυξέλλες» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα που μιλάει για λάθη που κόστισαν ακριβά στην Ένωση. Αναφορικά με τους υποψήφιους επενδυτές η «Εξέδρα» μιλάει για εταιρεία σιδηρόδρομο και πως τελικά κάτι δεν κολλάει στο... παζλ της υπόθεσης.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

«Ξυπνήστε τώρα που είναι αρχή» είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρει: «Αργή χωρίς φαντασία η ΑΕΚ, έχασε με 4-1 από την Άντερλεχτ. Δεν μπήκε στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο και έφαγε τρία γκολ σε 25 λεπτά. Ανύπαρκτη αμυντική λειτουργία, ευθύνες Κωνσταντόπουλου. Ανόητη αποβολή Μανωλά». Σε άλλο σημείο η «Κιτρινόμαυρη Ώρα» τονίζει: «Ενισχύστε την ΑΕΚ έστω και τώρα. Ελεύθεροι οι Μόνχε, Ούμπιντες και Αλβάρες μετά τον υποβιβασμό του Βόλου. Θετικός ο Χιμένεθ και για τους τρεις. Σκέψεις στην ΠΑΕ για μια τελευταία μεταγραφή». Αναφορικά τώρα με τις διαπραγματεύσεις με την Petit Chateau η εφημερίδα γράφει πως στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία για συμφωνία.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Δεν λυπάστε τον κόσμο;» αναρωτιέται στον βασικό της τίτλο η εφημερίδα που μιλάει για διασυρμό της ΑΕΚ στις Βρυξέλλες. Η εφημερίδα ασκεί κριτική στον Μανόλο Χιμένεθ και τονίζει: «Δεν πάει άλλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα