Πράσινη σαλάτα μαριναρισμένη σε ξυνόγαλο με πορτοκάλι και ξηρούς καρπούς.

Υλικά.250 μλ. ξυνόγαλοσπανάκιαντίδιαγαλλική σαλάτα1/2 πορτοκάλι φιλέτοξηρούς καρπούς ότι θέλουμε 100 γρ.αλάτι- φρέσκο πιπέρι.2 κτσ. μέλιΕκτέλεση.Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα λαχανικά, τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν καλά και κατόπιν τα βάζουμε σε απλοτό σκεύος και τα περιχύνουμε με το ξυνόγαλο και τα ανακατεύουμε ελαφρά έτσι ώστε να μη σπάσουνε, προσθέτουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι και τα αφήνουνε σκεπασμένα στο ψυγείο για 1 ώρα. μετά τα αφαιρούμε απο το ξυνόγαλο και τα τινάζουμε ελαφρώς. τα τοποθετούμε σε μπολ και ανακατευουμε με το πορτοκάλι και τους ξηρούς καρπούς. με το ξυνόγαλο που έμεινε στο σκεύος κάνουμε μία ελαφριά σάλτσα με το μέλι και την περιχύνουμε απο πάνω.Με τιμή.Ιωαννίδης Θεοχάρης.Executive Chef.Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Keywords
Τυχαία Θέματα