Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο υπέρ των Αγγελόπουλων στο ΣΕΦ

Ένα ηχηρό μήνυμα για παραμονή των αδελφών Αγελόπουλων στο μπάσκετ και στον Ολυμπιακό φρόντισαν να στείλουν οι φίλοι της ομάδας, νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς συγκεντρώθηκαν έξω από το ΣΕΦ.

Περίπου 2.000 άτομα με καπνογόνα, ταμπούρλα και συνθήματα προσπάθησαν με τον δικό τους τρόπο να μεταπείσουν τους διοικούντες της ΚΑΕ να αλλάξουν γνώμη και να παραμείνουν στο «τιμόνι»
των «ερυθρολεύκων».

Δείτε λεπτό προς λεπτό το συλλαλητήριο των οπαδών του Ολυμπιακού:

-O κόσμος σιγά-σιγά διαλύεται και το συλλαλητήριο έχει τελειώσει (20:20). Πάντως για κάτι που οργανώθηκε μέσω facebook και μέσα σε μία μόλις ημέρα ήταν αξιοπρόσεκτο γεγονός ότι μαζεύτηκαν 2.000 άνθρωποι σε εργάσιμη μέρα και με το Κέντρο κλειστό λόγω των «αγανακτισμένων».

-Kάποιοι από τους συγκεντρωμένους έχουν αρχίσει να αποχωρούν. Ίσως τελικά να μην έχει συνέχεια το συλλαλητήριο. Μέχρι τώρα έχει περάσει μιάμιση ώρα από τη στιγμή που εμφανίστηκαν οι πρώτοι φίλοι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

-Γύρω στις 20:00 σταμάτησε ο κόσμος να καταφθάνει στο ΣΕΦ. Πλέον ακούγονται μόνο συνθήματα υπέρ της παραμονής των αδερφών Αγγελόπουλων στην ομάδα.

-Οι υπόλοιποι αναμένονται μετά τις 21:00 λόγω δουλειάς. Πάντως είναι φανερή για μια ακόμη φορά η απουσία των οργανωμένων.

-Μουρμούρες ακούγονται από τους συγκεντρωμένους για την απουσία των παικτών του Ολυμπιακού από το συλλαλητήριο. «Όταν έπαιρναν τα εκατομμύρια από τους Αγγελόπουλους ήταν καλά... » είναι η μόνιμη επωδός.

-Πάντως, μακάρι και στα αδιάφορα παιχνίδια της Α1 που γίνονταν μεταξύ συγγενών και φίλων να υπήρχε τόσος κόσμος και τέτοια ατμόσφαιρα. Τώρα ίσως είναι αργά αν και ο κόσμος αυξάνεται συνεχώς και έχει ξεπεράσει τις 2.000.

-«ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ» έχουν γράψει στον τοίχο που οδηγεί στα αποδυτήρια οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

-Τα συνθήματα και τα καπνογόνα συνεχίζονται και ο κόσμος «αγγίζει» τις 2.000. Πάντως οι φίλοι του Ολυμπιακού που είναι ήδη συγκεντρωμένοι περιμένουν ότι οι περισσότεροι θα πάνε στο ΣΕΦ μετά τις 8.30 μ.μ.

-Χαμός γίνεται με τα κινητά τηλέφωνα. Όλοι καλούν τους φίλους τους να κατέβουν κι αυτοί στο συλλαλητήριο ή τους μεταφέρουν... live την ατμόσφαιρα από το ΣΕΦ.

-Και ενώ ο κόσμος έχει ξεπεράσει τους 1500 το τελευταίο σύνθημα ήταν «Ο-ΛΥ-ΜΠΙΑΚΟΣ, Α-ΓΓΕ-ΛΟΠΟΥΛΟΣ»

theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα