Σε κρίσιμη κατάσταση 31χρονος διαδηλωτής

Κρίσιμη μάχη για τη ζωή του δίνει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας 31χρονος, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τραυματίστηκε σε συμπλοκές με τα ΜΑΤ, που έγιναν νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας. Εδώ και αρκετή ώρα υποβάλλεται σε πολύ σοβαρή χειρουργική επέμβαση, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής επιτροπής της ΕΙΝΑΠ του Κρατικού Νίκαιας διεκομίσθη σε «προθανάτιο κατάσταση».

Οι γιατροί
μιλούν για επισκληρίδιο αιμάτωμα.

Εκτός του άτυχου άνδρα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας μεταφέρθηκαν περίπου 30 τραυματίες των επεισοδίων του κέντρου ενώ έχει μεταβεί ο αρμόδιος εισαγγελέα και κλιμάκιο ...
ανώτερων αξιωματικών της ΕΛΑΣ ώστε να διερευνήσουν τις συνθήκες των τραυματισμών.

Ανάμεσα στους τραυματίες των επεισοδίων που σημειώθηκαν και δύο αστυνομικοί.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις, καθώς βρίσκεται στις Βρυξέλλες σε προγραμματισμένη σύνοδο.

Κλεφτοπόλεμος γύρω από το Πολυτεχνείο στην οδό Στουρνάρη αυτήν την ώρα. Αντιεξουσιαστές πετούν αντικείμενα και πέτρες ενώ τα ΜΑΤ κάνουν χρήση χημικών.

Μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα στα Εξάρχεια. Διαδηλωτές έβαλαν φωτιές σε κάδους σκουπιδιών. Η αστυνομία απάντησε με ρίψη δακρυγόνων.

Το πρωί εκτεταμένα επεισόδια στην πορεία της ΓΣΕΕΑΔΕΔΥ στην οδό Πανεπιστημίου μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση χημικών με τους αντιεξουσιαστές να απαντούν με μολότοφ. Επεισόδια όμως σημειώθηκαν και έξω από τη Βουλή με τις αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να απωθήσουν διαδηλωτές οι οποίοι πετούσαν αντικείμενα στους άνδρες των ΜΑΤ.

Επίσης μπλόκο είχε στηθεί στη Γ' Σεπτεμβρίου στο ύψος της Ηπείρου, όπου δολοφονήθηκε χτες ο 44χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών από ληστές, κάτοικοι της περιοχής.

Η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ ξεκίνησε από το Πεδίον του Άρεως στις 11 το πρωί ενώ εκείνη του ΠΑΜΕ από την Ομόνοια.

Τα συνδικάτα άρχισαν από νωρίς να φωνάζουν συνθήματα, όπως «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ» την «κρίση να πληρώσουν οι έχοντες και φοροκλέφτες», ενώ κάλεσαν τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα να απεργήσουν μαζικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα