Στα χέρια της αστυνομίας «βαποράκια» από το Ηράκλειο

Διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικώνΜια καλά οργανωμένη «επιχείρηση» είχαν στήσει πέντε άτομα στο σπίτι του ενός εξ΄ αυτών, απ’ όπου φρόντιζαν να προμηθεύουν με ναρκωτικά τους χρήστες.

Πρόκειται για ένα 38χρονο, έναν 33χρονο που κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς και τρεις άνδρες ηλικίας 37,37 και 38 ετών, για αγορά ναρκωτικών. .

Μετά από πληροφορίες του Τμήματος Δίωξης σύμφωνα με τις οποίες, ο 38χρονος κατέχει και διακινεί ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης σε χρήστες στην πόλη του Ηρακλείου
ξεκίνησε η διερεύνηση της υπόθεσης κατά την οποία προέκυψε ότι ο 38χρονος από κοινού με τον 33χρονο προμήθευαν από το σπίτι του πρώτου ναρκωτικές ουσίες σε χρηστές.

Σε σωματική ερευνά που έγινε στον 38χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.670 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και ένα κινητό τηλέφωνο.

Εξ άλλου σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 38 χρόνου , βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 952 γραμμάρια ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης σε νάιλον συσκευασίες και το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων ευρώ, ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Τέλος σε η έρευνα στο σπίτι του 33χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 0,3gr, δύο κινητά τηλέφωνα και πενήντα κροτίδες.
Keywords
Τυχαία Θέματα