Στο... «ψυγείο» Κάκος, Αμπάρκιολης









Κάκος και Αμπάρκιολης οδεύουν για το… «ψυγείο» και μάλιστα ο δεύτερος υπάρχει πιθανότατα να μην διαιτητεύσει ξανά για τη φετινή σεζόν, ενώ και για την επόμενη, η θέση του στον πίνακα δεν είναι εξασφαλισμένη.

Ο διεθνής διαιτητής από την Κέρκυρα σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων (Άρης- Ολυμπιακός Βόλου) τα έκανε… μούσκεμα στις πιο κρίσιμες και δύσκολες φάσεις.
Πήρε χαμηλό βαθμό από τον παρατηρητή
του αγώνα Δ. Καλύβα και πλέον τίθεται στη διάθεση της ΚΕΔ. Ο Κάκος ακύρωσε καθυστερημένα αυτογκόλ του Ολυμπιακού Βόλου. Αν και είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Νέτο δεν το υπέδειξε, άφησε να εξελιχθεί η φάση και μετά ακύρωσε το γκολ. Επίσης στις καθυστερήσεις σε μία φάση διαρκείας στην περιοχή του Άρη η μπάλα βρήκε το χέρι του Λαζαρίδη και δεν υπέδειξε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων.

Εκτός ορισμών θα μείνει και ο Αμπάρκιολης που ήταν στο παιχνίδι της Καβάλας με την Ξάνθη. Στη φάση του 52’ , σε πλασέ του Μαρσελίνιο, ο Ντουγκλάο σε… ρόλο τερματοφύλακα απέκρουσε τη μπάλα με το χέρι. Ο Μακεδόνας διαιτητής αντί να αποβάλει τον αμυντικό της Καβάλας και να δείξει πέναλτι, έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. Ο παρατηρητής Γ. Δούρος έβαλε χαμηλή βαθμολογία στον Αμπάρκιολη που θα χάσει το υπόλοιπο της περιόδου.

Στα υπόλοιπα έξι ματς της 29ης αγωνιστικής αν και υπήρξαν λάθη, δεν ήταν τόσο σοβαρά, σύμφωνα με τις εκθέσεις των παρατηρητών, για να τιμωρηθούν οι ρέφερι.
Στο Περιστέρι ο Βασίλης Παμπορίδης ήταν πολύ καλός και μάλιστα δεν έδειξε ούτε μία κίτρινη κάρτα. Στο Καυτανζόγλειο και στον αγώνα του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ ο Σταύρος Μάνταλος ήταν σχεδόν άψογος.

Ο Δημήτρης Θάνος στο ΟΑΚΑ είχε εύκολο έργο, ενώ και στην Κέρκυρα ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν συνάντησε δυσκολίες.
Στη Λάρισα ο Μιχάλης Τσινιάρης σε ένα περίεργο ματς, με γρήγορα γκολ ήταν καλός. Στον πειθαρχικό έλεγχο ίσως να έπρεπε να ήταν πιο αυστηρός.
Στη Νέα Σμύρνη ο Θανάσης Γιάχος απέφυγε τα λάθη και γενικά δεν αντιμετώπισε πρόβλημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα