Συγκλονίζει η σύζυγος του Μανώλη


Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση της συζύγου του άτυχου Μανώλη Καντάρη, που δόθηκε μία ημέρα μετά τη δολοφονία του 44χρονου, στις 10 Μαΐου, στο κέντρο της Αθήνας.

«Όταν ο άνδρας μου πηγαίνει στο πάρκινγκ δεν αργεί περισσότερο από δέκα λεπτά και επιστρέφει. Χθες όμως πέρασε η ώρα και ο Μανώλης δεν μας έπαιρνε τηλέφωνο για να κατέβουμε», ανέφερε η γυναίκα στους αστυνομικούς.


«Περίπου στις 5.30 του τηλεφώνησα για να δω πού είναι,
όμως δεν απάντησε», συνέχισε.

Η γυναίκα, είπε ότι τηλεφώνησε στο σύζυγό της αρκετές φορές μέχρι που τελικά αποφάσισε να κατέβει από τον σπίτι για να τον βρει, μαζί με την μητέρα της που ήταν μαζί της εκείνη την ώρα.


«Καθώς ανεβαίναμε την οδό Ηπείρου προς την Γ' Σεπτεμβρίου είδαμε στη γωνία των δύο δρόμων ένα περιπολικό», είπε.


«Η μητέρα μου πλησίασε και είδε ότι είχε χτυπήσει ο Μανώλης και είχε πέσει στο πεζοδρόμιο μέσα στα αίματα. Τηλεφώνησα και πάλι στο κινητό του συζύγου μου και το άκουσα να χτυπάει»,ανέφερε στην κατάθεσή της η σύζυγος του άτυχου Μανώλη.

«Έπειτα από λίγο πλησίασα και εγώ και είδα τον σύζυγό μου να είναι πεσμένος ανάσκελα προς την άκρη του πεζοδρομίου μέσα στα αίματα», συνέχισε.

Όπως μάλιστα είπε στους αστυνομικούς, στην μοιραία κάμερα που έκλεψαν οι αλλοδαποί, υπήρχαν βίντεο με την ίδια και το παιδί της.


Οι δύο Αφγανοί που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 44χρονου Μανώλη,

κρίθηκαν προφυλακιστέοι, μετά τις απολογίες που έδωσαν στον ανακριτή. Οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι, 27 και 20 χρονών αντίστοιχα, φέρονται να αρνούνται την κατηγορία για τη δολοφονία του Καντάρη και να υποστηρίζουν πως ο τρίτος δράστης, ο ασύλληπτος Πακιστανός, ήταν εκείνος που μαχαίρωσε το θύμα και του πήρε την κάμερα.

Υποστηρίζουν μάλιστα ότι ήταν μεθυσμένοι όταν έγινε η δολοφονία, γιατί είχαν πιει πολλές μπίρες, ενώ ο μικρότερος υποστηρίζει πως δεν γνώριζε από πριν τον Πακιστανό.


Keywords
Τυχαία Θέματα