Τα ζώδια στην παραλία...



Ήλιος, θάλασσα και κέφι για κουτσομπολιό, γέλιο αλλά και ατελείωτο παιχνίδι στην αμμουδιά!
Μύρισε καλοκαίρι και όλοι έχουμε «ξεχυθεί» στις παραλίες, για να περάσουμε ανέμελες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Την ώρα που ο ήλιος σου χαϊδεύει το κορμί, το κύμα σκαει στα πόδια σου και εσύ δροσίζεσαι πίνοντας το δροσερό σου καφεδάκι, γύρω σου υπάρχουν αρκετοί λουόμενοι που άλλοι σε κάνουν να γελάς με τα κατορθώματά τους, άλλοι σε εκνευρίζουν με την φασαρία που κάνουν, ενώ άλλοι ψάχνουν αφορμή για να
σε φλερτάρουν και να μιλήσουν μαζί σου!
Εδώ ,με χιουμοριστική διάθεση θα αποκαλύψουμε πως περνά κάθε ζώδιο το χρόνο του στην παραλία. Παράλληλα θα μάθεις με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο, για να περάσεις όμορφες στιγμές στη θάλασσα!
Κριός: Έχεις δει κάτι τύπους στην παραλία που με το που πατούν το πόδι τους στην αμμουδιά, τους πιάνει μία νευρική υπερένταση και προσπαθούν να εκτονώσουν όλη την ενέργεια που διοχέτευσαν μέσα τους όλο το χειμώνα; Ο Κριός λοιπόν με το που φτάνει στην παραλία πετά όπου βρει την πετσέτα του και ξεκινά τα μακροβούτια στη θάλασσα. Αμέσως μετά θα θελήσει να επιδείξει τις αθλητικές του ικανότητες παίζοντας ρακέτες, βόλεϊ ή κάποιο άλλο θαλάσσιο σπορ. Τα γέλια του, οι φωνές του, αλλά και οι καβγάδες του όταν θα χάνει, κάνουν τους γύρω λουόμενους που έχουν πάει στη θάλασσα για χαλάρωση, να εκνευρίζονται! Μην παραξενευτείς αν σου έρθει και καμιά μπάλα στο κεφάλι, γιατί είναι γνωστό πως είναι απρόσεχτος.

Με ποια ζώδια ταιριάζει για τις καλοκαιρινές του διακοπές: Δίδυμο, Τοξότη, Υδροχόο.

Ποια ζώδια πρέπει να αποφύγει: Κυρίως τους Ταύρους, τους Καρκίνους, τους Παρθένους και τους Αιγόκερους.

Ταύρος:

Ο Ταύρος δεν είναι για πολλά – πολλά, θα πάει οπωσδήποτε σε μία οργανωμένη πλαζ, που θα μπορεί να χαλαρώσει ξαπλωμένος στην άνετη ξαπλώστρα, κάτω από την σκιά της ψάθινης ομπρέλας! Δεν θέλει να κουραστεί, ούτε να ταλαιπωρηθεί και προτιμά στην παραλία να έχει την ησυχία του και να ξεκουραστεί όσο γίνεται περισσότερο! Δεν θα κολυμπήσει για πολύ, θα κάνει μία ήρεμη βόλτα μπροστά στο κύμα και θα παίξει για λίγο με τα παιδιά, χτίζοντας καστράκια στην αμμουδιά! Μαζί του θα έχει πάρει όλα τα κομφόρ για να μην του λείψει τίποτα τις ώρες που θα απολαμβάνει τη θάλασσα. Και επειδή με το ιώδιο ανοίγει και η όρεξη, με το που φτάνει στην παραλία, εκτός από τον καφέ, τους χυμούς και τα μικρά μπινελίκια, γρήγορα θα τον βρεις στην πιο κοντινή ψαροταβέρνα να γεύεται νόστιμες λιχουδιές.

Με ποια ζώδια ταιριάζει για τις καλοκαιρινές του διακοπές: Με τον Καρκίνο, το Λέοντα και τον Αιγόκερω.

Ποια ζώδια πρέπει να αποφύγει: Τον Κριό, τον Δίδυμο, τον Ζυγό και τον Υδροχόο.

Δίδυμος: Είναι ο πιο φασαριόζος και εύθυμος χαρακτήρας που θα συναντήσεις στην παραλία! Εκεί που μπορεί να χαλαρώνεις στην αμμουδιά και να σε νανουρίζει ο παφλασμός του κύματος, εντελώς ξαφνικά θα σε ταράξουν τα γέλια και η πολυλογία του κοινωνικού Δίδυμου που οι ώρες του στην παραλία είναι
Keywords
Τυχαία Θέματα