Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 3/10 τα Ζώδια!

Τα Ζώδια Σήμερα 3 Οκτωμβρίου 2012

Κριός 21/3-20/4
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Νοιώθεις εκνευρισμό, για κάποια πράγματα που παραμένουν σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι βρίσκεσαι σε μια ιδανική πλανητική περίοδο, κατά την οποία η τύχη είναι με το μέρος σου για να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Αν καταστρώσεις μεθοδικά το πρόγραμμά σου, η επιτυχία είναι
στο τσεπάκι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στο σύντροφό σου, αγαπητέ Κριέ, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει αρκετά πράγματα όσον αφορά στη σχέση σου. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, φρόντισε να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου. Τότε, μπορείς να πετύχεις θαύματα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου θα συμβούν κάποιες αλλαγές, που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα και να είσαι σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

Ταύρος 21/4-20/5
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, υπάρχει περίπτωση να έχεις κάποια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες που έχεις, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο, που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Ταύρος, μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να διορθώσεις κάποια θέματα στη σχέση σας, που νομίζεις ότι μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Εσύ, που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, κυνήγησε τον ερωτικό σου στόχο πιο δυναμικά, γιατί η Αφροδίτη, από σήμερα και στο εξής στην Παρθένο, σε ευνοεί για να τον κατακτήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Την σημερινή Τετάρτη, φίλε Ταύρε, μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα με θέματα νόμου. Μπορείς να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες, που θα σου αποδώσουν υψηλά κέρδη. Φρόντισε μόνο να είσαι διαλλακτικός και μην αποκαλύπτεις τους άσσους, που έχεις κρυμμένους, με την πρώτη ευκαιρία.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο, φίλε Δίδυμε, κι έτσι κινείσαι. Θα πρέπει όμως να είσαι περισσότερο ρεαλιστής, αν θες να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν τον τελευταίο καιρό. Να θυμάσαι ότι είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες σε ευεργετούν με τη θετική τους ενέργεια, ώστε να μπορέσεις επιτέλους να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.
Keywords
Τυχαία Θέματα