Τι σχέση έχει ο Σπύρος Χαριτάτος με τον Nicolas Cage;


Ο Σπύρος Χαριτάτος εξετάζει με προσοχή τα επόμενα επαγγελματικά βήματά του και διατηρεί χαμηλούς τόνους στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ωστόσο, σύμφωνα με συναδέλφους εφημερίδων των Επτανήσων, ο δημοφιλής παρουσιαστής και δημοσιογράφος βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να είναι ο παρουσιαστής μιας ελληνοιταλικής παραγωγής με θέμα την Κεφαλονιά.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος κατάγεται από το νησί,
βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στο Αργοστόλι, προκειμένου να συζητήσει την πρόταση που του έγινε να παρουσιάσει ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την ιστορία του νησιού.

Την παραγωγή της εκπομπής έχουν αναλάβει από ελληνικής πλευράς εξ' ολοκλήρου επιχειρηματίες του νησιού, ενώ σκοπός του ντοκιμαντέρ είναι να παρουσιάσει την ζωή στο νησί από το 1500 που καταλήφθηκε από τους Βενετούς μέχρι και σήμερα.

Για το λόγο αυτό οι Έλληνες παραγωγοί ήρθαν σε επαφή με γείτονες Ιταλούς, καθώς θέλουν να συμπεριληφθούν και συνεντεύξεις Ιταλών που βρέθηκαν στο νησί κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Άλλωστε μετά το «Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι», τη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία με τους Νίκολα Κέιτζ και Πενέλοπε Κρουζ που γυρίστηκε στο νησί, είδαν τον τουρισμό να... απογειώνεται και ψάχνουν τρόπους να προσελκύσουν τους ξένους στην Κεφαλονιά.

Το mediagate.gr επικοινώνησε με τον παρουσιαστή ο οποίος επιβεβαίωσε την πρόταση και δήλωσε ότι σκέφτεται να απαντήσει θετικά!
Keywords
Τυχαία Θέματα