Τις έστειλε να τις… βιάσουν

Η γυναίκα που «έστειλε» δύο 16χρονα κορίτσια στο σπίτι, όπου τις κακοποίησε σεξουαλικά μια συμμορία Ασιατών καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκιση.

Η Stephanie Knight, που όταν συνέβη το περιστατικό (πριν από δύο χρόνια) ήταν μόλις 17 ετών, πρότεινε στα «θύματά» της να βγούνε το βράδυ σε ένα κέντρο διασκέδασης.


Αντί για αυτό όμως τις οδήγησε σε ένα σπίτι όπου τα αδέρφια Amjad Hussain, 34 ετών και Shahid Hussain, 38 ετών και ο ξάδερφός τους Tanveer Butt, 39 ετών, τις μέθυσαν με αλκοόλ και ναρκωτικά και τις βίασαν
παρά φύση.

Η Knight απαίτησε μία από τις κοπέλες να κάνει στοματικό έρωτα σε έναν από τους άντρες και όταν εκείνη αρνήθηκε και προσπάθησε να φύγει, την άρπαξε μαζί με τον Butt και δεν έδωσε καμία σημασία στις φωνές και τα κλάματά της όσο την βίαζε η συμμορία.

Τα βασανιστήριά τους όμως δεν τελείωσαν σε εκείνο το σπίτι, καθώς ο Amjad Hussain, που ήταν πρώην σύντροφος της Knight, τις βίασε και μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο τις γύρισαν στο σπίτι τους.

Οι τρεις άντρες καταδικάστηκαν και το αίτημα για αποφυλάκισή τους υπό όρους μπορεί να εξεταστεί μόνο μετά από επτάμισι χρόνια.

Η Knight, που μεγάλωσε σε ίδρυμα μέχρι την ηλικία των 11, είπε στους ενόρκους ότι είχε γνωρίσει τον Amjad έξι μήνες πριν από το περιστατικό, όταν εκείνος τη συνάντησε τυχαία στο δρόμο και της ζήτησε το τηλέφωνό της.

Ανέπτυξαν σεξουαλικές σχέσεις και στη συνέχεια, όπως δήλωσε εκείνη, τον ερωτεύτηκε.

Τους επόμενους μήνες εκείνος την παρακινούσε να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις με τους άλλους δύο, ενώ όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη η Knight ήταν υπό την προστασία μιας οργάνωσης για την καταπολέμηση της παιδικής κακοποίησης, η οποία και υποστήριξε ότι είχε πέσει και η ίδια θύμα βιασμού.

e-volos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα