Το λίκνο του ανθρωπισμού σύρεται στον μεσαίωνα του καπιταλισμού.

Ο καπιταλισμός βασίζεται στην εθνοκάθαρση. Το είδαμε στη Βοσνία, στο Κοσσυφοπέδιο, το βλέπουμε και στην Ελλάδα. Στο τέλος του άρθρου υπάρχει και μία είδηση – έκπληξη.
(γράφαμε στις 24/5) 
Έμποροι, εκμεταλλευτές και δολοφόνοι ανηλίκων, ναρκωτικών, ενηλίκων, αποδέκτες προϊόντων εγκλήματος (όπως το μαύρο χρήμα της Εργένεκον), μεσάζοντες δανείων έχουν μεγαλύτερη ισχύ και προβολή από οποιονδήποτε αρθρώνει λόγο ηθικής και φιλανθρωπίας. Ηθική και φιλανθρωπία δεν
πληρώνουν βλέπετε πολιτικούς και εφημερίδες, σε αντίθεση με τις λοιπές δραστηριότητες. Απολαύστε τους:

Οποιοσδήποτε πολίτης με στοιχειώδη νοημοσύνη θα νόμιζε πως ο δημόσιος βίος διακατέχεται από σύνδρομο σχιζοφρένειας έπειτα από τις τελευταίες δημόσιες προσεγγίσεις του θέματος με το “Κοράνι“. Μέγα λάθος. Σχιζοφρενής είναι όποιος πιστεύει πως υπάρχει η οποιαδήποτε αξία ανώτερη του χρηματικού κέρδους. Τις τελευταίες δεκαετίες κριτήριο επιτυχίας ήταν ο πλουτισμός ανεξαρτήτως μέσου. Ο Κύριος Χριστοφοράκος πχ, ήταν τοτέμ για κάθε Κωστόπουλο, Λαλιώτη, Ντόρα, κανάλι, “αγωνιστή” που όλοι έτρεχαν να του κάνουν τεμενάδες ως οσφυοκάμπτες στον πανίσχυρο Σουλτάνο. Δανεικά τα ονόματα, διακριτοί όμως οι ρόλοι. Η οργανωμένη δολοφονία ενός ανήλικου παιδιού το Δεκέμβρη έγινε αφορμή να θησαυρίσουν χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ντόπιοι μεσάζοντες. Όπως και τώρα, η διατήρηση του φυλετικού και θρησκευτικού μίσους είναι μια κερδοφόρος διαδικασία από τον “κοινωνικό αγωνιστή” – πρεζέμπορο εως το ΔΝΤ. Το ανησυχητικό είναι πως η οπερέτα στήνεται τελείως άκομψα θυμίζοντας τις τελευταίες ημέρες πριν από την είσοδο του Μουσολίνι στη Ρώμη. Δεν κρατιώνται καν τα προσχήματα.

Καταλήγουμε λοιπόν, σε μια χώρα που έχυσε ποταμούς αίματος για να μπορεί να προστατεύει τα παιδιά της από την κακοποίηση και το θάνατο, να καταστεί τις γυναίκες ισότιμες, να δομήσει ένα σύστημα δικαιοσύνης όπου όλοι θα είναι ίσοι και δεν θα εξαρτώνται από τις σεξουαλικές ορέξεις του Πασά, Συλλήβδην επίσημη πολιτεία, θεσμοί και κάθε φορέας δημόσιου λόγου να υπερασπίζεται τη φασιστική εκτέλεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Από πάνω προς τα κάτω:
Η επίσημη κυβέρνηση (ΝΔ τότε) μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου δήλωσε: Η κυβέρνηση καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο οποιαδήποτε μορφή προσβολής της θρησκευτικής ελευθερίας και «κυρίως την προσβολή ιερών κειμένων και συμβόλων που αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα κάθε θρησκευτικής πίστης».



«Κάθε ενέργεια που στρέφεται εναντίον των θρησκευτικών ελευθεριών συναντά άλλωστε την απόλυτη αποδοκιμασία της ελληνικής κοινωνίας που παραδοσιακά δέχεται φιλόξενα στους κόλπους της ανθρώπους ανεξαρτήτως φυλής ή θρησκείας με δεδομένο ότι σέβονται τους νόμους της Πολιτείας»
Κύριε Αντώναρε, πρωτίστως η πολιτεία θα έπρεπε να σέβεται τους νόμους της. Η ΕΛΑΣ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει το συμβάν. Φαίνεται όμως ότι εσείς σέβεστε περισσότερο τα έμμισθα παπαγαλάκια της ατιμίας από τις επίσημες αρχές. Είστε κωμικός. Εδώ και η ίδια η εφημερίδα ανακάλεσε (αυτ
Keywords
Τυχαία Θέματα