2o Cross Country Enduro

Θήβα (Μοσχοπόδι) 18 Δεκεμβρίου 2011 O αγώνας των αρχηγών!
Επειδή Enduro δεν είναι μόνο οι ειδικές διαδρομές... επειδή το Enduro δεν είναι μόνο για τους πρωταθλητές...
αλλά επειδή και οι Πρωταθλητές, οι σκληροτράχηλοι και οι δυνατοί θέλουν να έχουν το δικό τους τερέν για να ξεχωρίσουν... !
To Cross Country Enduro Rally
Trophy επανέρχεται!
2ος Αγώνας στο Μοσχοπόδι στη Θήβα, στις 18 Δεκεμβρίου!
3 - 4 κύκλοι…18 κύπελλα περιμένουν τους καλύτερους…15 ενδιάμεσοι κριτές – ΣΕΔ περιμένουν να σας «τσεκάρουν» στα…28 όμορφα χιλιόμετρα μιας συνεχόμενης Ειδικής διαδρομής σε γνήσιο περιβάλλον Enduro,112 συνολικά χιλιόμετρα περιμένουν τους αθλητές, με ένα διάλλειμα στη μέση!250 Red Bull θα μας δώσουν φτερά στα δύσκολα σημεία.
i. Junior (μέχρι 25 ετών)ii. Major Class (25 έως 40 ετών)iii. Senior(άνω των 40 ετών)iv. Amateurs (που θέλουν απλά 2 κύκλους…)
Σας περιμένουμε όλους ως αγωνιζόμενους ή ως θεατές, στο λασπωμένο Μοσχοπόδι, για ένα θέαμα που θα σας συναρπάσει!
Δηλώστε ΑΜΕΣΑ συμμετοχή!
Περισσότερα στο www.offroadteam.gr όπου θα βρίσκετε όλες τις πληροφορίες καθώς και τα πιο θεαματικά σημεία όπου θα συγκεντρώσουν τα βλέμματα και τους φωτογραφικούς φακούς!
Αρωγοί του Enduro Rally Cross Country είναι οι Red Bull, Colori, Denicol, Michelin, UFO. Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι ιστοσελίδες www.dirt-bike.gr, www.motorsite.gr, www.pitlane.gr, www.MrBike.gr, www.Bikeit.gr και φυσικά το www.trailride.gr. Οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού θα υποστηρίζουν τους αγώνες μας!
Δήλωση Συμμετοχής Γενικός Κανονισμός Αγώνων Cross Country Enduro Rally [Offroadteam]
Keywords
Τυχαία Θέματα