CITROEN: 1.152 πατέντες για την PSA Peugeot Citroën το 2010

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η PSA Peugeot Citroën αναδείχθηκε ως η κορυφαία εταιρεία όσον αφορά τις συνολικές πατέντες σύμφωνα με το Γαλλικό Εθνικό Ινστιτούτο Πνευματικής Ιδιοκτησίας (INPI). Η κατοχύρωση ενός τόσο μεγάλου αριθμό πατεντών αντανακλά τη δυναμική στρατηγική της PSA Peugeot Citroën η οποία ενίσχυσε σημαντικά τα προγράμματα έρευνας και εξέλιξης, παρά το σχετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον. Επίσης αυτό το κατόρθωμα καταδεικνύει την προσήλωση των μηχανικών και
τεχνικών του ομίλου να εμπλουτίσουν το τεχνολογικό υπόβαθρο των δύο εταιριών, με στόχο την ικανοποίηση ακόμα περισσοτέρων αναγκών των πελατών.
Οι νέες πατέντες... ενισχύουν το σύνολο των πρωτοποριακών ιδεών που διασφαλίζουν τη διαφοροποίηση των προϊόντων σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά. Με αυτό τον τρόπο ο όμιλος έχει τη δυνατότητα να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους κατασκευαστές, ιδιαίτερα όσον αφορά τη δημιουργία ασφαλέστερων και φιλικότερων προς το περιβάλλον οχημάτων. Το 2010 ο όμιλος PSA Peugeot Citroën επένδυσε συνολικά 2,1δις. ευρώ στην έρευνα και εξέλιξη στον τομέα του αυτοκινήτου. 
[CITROEN]
Keywords
Τυχαία Θέματα