HYUNDAI: Νέα μοντέλα που αντικατοπτρίζουν το νέο προσανατολισμό της Hyundai παρουσιάζονται στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Δύο νέα μοντέλα για την Ευρωπαϊκή αγορά καθώς και το τελευταίο concept car της εταιρείας θα αποκαλύψει η Hyundai στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου (Salon International de L’Automobile) για το 2011, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη από την 1 έως τις 13 Μαρτίου.
Οι τρεις νέες προσθήκες στην οικογένεια της Hyundai σηματοδοτούν μία νέα εποχή για την εταιρεία, η οποία συνοψίζεται στο ολοκαίνουριο σλόγκαν New Thinking. New Possibilities. «Νέος Τρόπος Σκέψης. Νέες Προοπτικές».
Παγκόσμια πρεμιέρα, λοιπόν, στη Γενεύη για το ολοκαίνουριο μοντέλο της Hyundai στη μεσαία κατηγορία (D-segment), το i40. Το i40, που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογίας (R&D Center) της Hyundai στο Ρουσελσχάιμ της Γερμανίας, θα οδηγήσει...την εταιρεία στην εποχή του «σύγχρονου premium αυτοκινήτου», αφού οι πελάτες της Hyundai θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και την υψηλότερη δυνατή ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Auto Car Net