Nέο Honda SH Mode 125 2021ΥΜ με 2.790€



Η λιανική τιμή του 21YM Honda SH Mode 125 διαμορφώνεται στα 2.790€.

Από το 1984 που κυκλοφόρησε το πρώτο SH50, η διαχρονική δημοτικότητα των αρχικών SH τους έχει δώσει μία θέση κύρους στη γκάμα της Honda, με πολλούς Ευρωπαίους να τα θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους.
Όλο αυτό το διάστημα, η οικογένεια SH μεγαλώνει και εξελίσσεται συνεχώς, με τις πωλήσεις να ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο από τότε που λανσαρίστηκε, αφενός χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις
και την οικονομική κατανάλωση, αφετέρου χάρη στην ευελιξία, τη στιβαρή αίσθηση και την αξιοπιστία και ευστάθεια σε ανώμαλα εδάφη που εξασφαλίζει ο μπροστινός τροχών των 16 ιντσών.
Το SH Mode 125 που κυκλοφορεί στην Ευρώπη από το καλοκαίρι του 2014, έχει προσελκύσει στην οικογένεια SH ένα ακόμα πιο νεανικό κοινό. Έχει αποδειχτεί ένα έξυπνο σκούτερ από κάθε άποψη, που ακολουθεί την αισθητική της εποχής, καταφέρνοντας να συνδυάζει μοντέρνο στυλ, επιδόσεις που εμπνέουν αυτοπεποίθηση και χαμηλό λειτουργικό κόστος.
Για το 2021 υπάρχει ένα νέο SH Mode 125, που σχεδιάστηκε για να αντικατοπτρίζει τις φιλοδοξίες, επιθυμίες και προσδοκίες ενός συνεχώς αυξανόμενου target group νεαρών αναβατών Honda.
Keywords
Τυχαία Θέματα