Suzuki Swift S-Concept: Η Suzuki "αιχμαλωτίζει" το ενδιαφέρον των επισκεπτών της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης


Με το εντυπωσιακό πρωτότυπο μοντέλο SwiftS-Concept, η Suzuki αιχμαλώτισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, που πραγματοποιείται από τις 3 έως και τις 13 Μαρτίου 2011.
Το πρωτότυπο S-Concept αποτελεί μια σπουδή με βάση το νέο Swift. Στόχος είναι η δημιουργία ενός εντυπωσιακού και αποτελεσματικού, ταυτόχρονα όμως οικολογικού και οικονομικού σπορ αυτοκινήτου.
Το πρωτότυπο
SwiftS-Concept ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό αυτοκίνητο. Από όποιο σημείο και αν το κοιτάξει κανείς,...αποπνέει την αίσθηση της δύναμης και της ταχύτητας. Οι περιορισμένες διαστάσεις, στην υπηρεσία των απεριόριστων ικανοτήτων. Ακριβώς όπως το SwiftGTi στις αρχές του 1990 και το SwiftSport σήμερα, έτσι το S-Concept θέλει να δείξει στις μελλοντικές γενιές οδηγών ότι η υψηλή απόδοση και η συναρπαστικές επιδόσεις δεν είναι θέμα μεγέθους.
Από τη θέση του οδηγού, τα πάντα εντός του SwiftS-Concept είναι εστιασμένα
Keywords
Τυχαία Θέματα