Διαγωνισμός για το νέο Astra GTC στο Facebook



Το νέο Astra GTC ήδη κοσμεί τη σελίδα του διαδικτυακού τόπου της Opel GreeceΔιαγωνισμός Astra GTC στο www.facebook.com/OpelGR για 12 τυχερούς που θα ταξιδέψουν στο DudenhofenΤο Astra GTC αναμένεται σύντομα στα καταστήματα των Ελλήνων Διανομέων και η Ελληνική Opel, στοχεύοντας να ενισχύσει την παρουσία της στο χώρο των Κοινωνικών Μέσων έχει ήδη
ξεκινήσει σχετικό διαγωνισμό στο Facebook.
Η νέα εφαρμογή ονομάζεται ‘Astra GTC Babysitter’ και προβάλλει τα προσόντα...του νέου μοντέλου. Εμπνευσμένοι από το μήνυμα του Astra GTC, ‘Man’s New Baby’, οι άνθρωποι της Opel Greece ‘Ζητάνε άντρα Babysitter’ για το νέο μωρό της οικογένειας. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή κάποιου στο διαγωνισμό είναι να κάνει ‘Like’ στη σελίδα της Opel Greece στο Facebook. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να απαντήσουν σε ένα μίνι κουίζ 3 ερωτήσεων πάνω σε θέματα αυτοκινητιστικής ασφάλειας, τεχνολογίας και σχεδίασης με στόχο μία υποψηφιότητα στην κλήρωση για το ταξίδι. Ακολουθεί ένα Bonus στάδιο όπου προσφέρονται κίνητρα για επιπλέον συμμετοχές. Εκεί θα πρέπει να σχεδιάσουν το ‘μωρό’ που ονειρεύονται με τη βοήθεια του Διαμορφωτή οχήματος και να το ανεβάσουν στο αρχείο φωτογραφιών. Ο αριθμός συμμετοχών μπορεί να αυξηθεί τοποθετώντας μία λεζάντα στη φωτογραφία ή προσκαλώντας φίλους να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.
Οι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα διήμερο (8 & 9 Σεπτεμβρίου, 2012) στη διάσημη πίστα OPC, στο Dudenhofen και να βιώσουν συγκινήσεις υψηλών ταχυτήτων.
Μην καθυστερείτε λοιπόν! Απαντήστε σωστά και δοκιμάστε την τύχη σας με τις επιλογές σας. Το νέο Astra GTC βρίσκεται καθοδόν και ήδη μοιράζει πλούσια δώρα!
[GM MEDIA]
Keywords
Τυχαία Θέματα