Ελληνική αγορά αυτοκινήτου: Συνεχίζεται η απόσυρση και το επόμενο έτος!

Η ελληνική αγορά αυτοκινήτου είναι σε όλους γνωστό ότι έχει υποστεί με τον χειρότερο τρόπο τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα μας. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι αν δεν είχε υπάρξει το μέτρο της απόσυρσης που έδωσε ώθηση σε περίπου 30.000 νέες...ταξινομήσεις μέσα στο θα..είχε πιάσει "πάτο"! ΄Ετσι, λοιπόν, καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόσυρση αυτοκινήτων
παλαιότερων των 12 ετών από την 1η ημερομηνία της Άδειας κυκλοφορίας θα συνεχιστεί - με σχετική τροπολογία που θα κατατεθεί στην Βουλή τις επόμενες ημέρες - και για το έτος 2012.
Εμείς πάλι ευχόμαστε να γίνει τελικά πραγματικότητα το μέτρο αυτό και για το ερχόμενο έτος και να βελτιωθεί στα σημεία, όπως π.χ. σε σχέση με την παλαιότητα ενός αυτοκινήτου που θα πρέπει κατά τη γνώμη μας να πιστοποιείται από τα 8+ χρόνια και όχι από τα 12 όπως ισχύει τώρα. Επίσης να υπάρχουν μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη για αυτούς που αποσύρουν το παλιό τους αυτοκίνητο για να αντιστραφεί η κακή εικόνα της αγοράς αυτοκινήτου.
Keywords
Τυχαία Θέματα