Η Ford έχει την πρόθεση να ενσωματώνει το σύστημα Start & Stop σε όλα τα μοντέλα της λαμβάνοντας υπ' όψιν τα πλεονεκτήματα του συστήματος

Η Ford ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έχει την πρόθεση να ενσωματώνει το σύστημα Start & Stop σε όλα τα μοντέλα της λαμβάνοντας υπ' όψιν τα πλεονεκτήματα του συστήματος  που διακόπτει την λειτουργία του κινητήρα αυτόματα μόλις ένα αυτοκίνητο σταματήσει π.χ. σε ένα φανάρι. Το σύστημα αυτό προς το παρόν χρησιμοποιείται μόνο στα υβριδικά οχήματα καθώς και σε ορισμένα ευρωπαϊκά μοντέλα της αμερικανικής φίρμας.
"Η τεχνολογία Ford Auto Start-Stop είναι γλυκιά, σιωπηλή, ομαλή και δεν απαιτεί καμία αλλαγή στις συνήθειες του οδηγού. Στην πόλη, όταν το όχημα σταματά, η επανεκκίνηση του κινητήρα γίνεται, τη στιγμή που το πόδι αφήνει το πεντάλ του φρένου. Όταν ο κινητήρας σβήσει, όλες οι ...παράλληλες λειτουργίες διατηρούνται κανονικά, "συμπεριλαμβανόμενης της θέρμανσης και της ψύξης", διευκρινίζει ο κατασκευαστής σε ανακοίνωσή του. Σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία η κατανάλωση καυσίμου στην πόλη μπορεί να μειωθεί 4% έως 10%, με αυτή την τεχνολογία.

Το σύστημα βασίζεται σε ένα νέο κ
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Auto Car Net