Καρτ με την Zorri Motorsport!

Η Zorri Motorsport είναι η πιο άρτια οργανωμένη ομάδα καρτ στην Ελλάδα και βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο σε σχέση με αυτές του εξωτερικού.
Το φορτηγό 9 μέτρων που διαθέτει είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να...μπορεί να καλύψει αγωνιστικά έως και 6 αγωνιζόμενους παρέχοντας πλήρη τεχνικό και αγωνιστικό εξοπλισμό.
Η εξωτερική τέντα καλύπτει επιφάνεια 65τ.μ. και κλείνει περιμετρικά παρέχοντας ασφάλεια και προστασία στους οδηγούς ακόμα και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες. Το σύνολο έχει
ενεργειακή αυτονομία οικολογικά μέσω ενός φωτοβολταϊκού συστήματος που βρίσκεται στην οροφή του φορτηγού.
Κάθε οδηγός έχει στην κατοχή του μία πλήρη εργαλειοθήκη. Μία επιπλέον τροχήλατη εργαλειοθήκη περιέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για οποιαδήποτε επισκευή και αν χρειαστεί σε σασί ή κινητήρα. Από απλά δράπανα και τροχούς έως ηλεκτροσυγκόλληση και ρεκτιφιέ για όλες τις διαστάσεις κινητήρων.
Επίσης διαθέτει ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας για καρτ και όργανα μέτρησης καυσίμων και κινητήρων.
Στους αποθηκευτικούς χώρους του φορτηγού μεταφέρονται πάντα στην πίστα ανταλλακτικά και αναλώσιμα που πιθανώς χρειαστούν.
Δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στην καλή ισορροπία και ξεκούραση των οδηγών έχουμε διαμορφώσει έναν χώρο ειδικά για αυτούς. Εκεί μπορούν να έχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα μακριά από τις μουντζούρες του συνεργείου, μπορούν να χαλαρώσουν, να πιούν ένα ρόφημα αλλά και να φάνε παρακολουθώντας τηλεόραση ή παίζοντας με το Laptop.
Οι εγκαταστάσεις στο φορτηγό έχουν γίνει με ιδιαίτερη επιμέλεια και μεράκι γεγονός που χαρακτηρίζει τη Zorri Motorsport.
Εμείς ανέκαθεν θεωρούμε ότι η καλή οργάνωση και υποδομή είναι το μισό της επιτυχίας.Καλή χρονιά!
Keywords
Τυχαία Θέματα