ΜΜΜ: Εγκρίθηκε από τα υπουργεία Μεταφορών και Οικονομικών η αύξηση στις τιμές και η καθιέρωση δύο τύπων εισιτηρίων για τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας.


Εγκρίθηκε από τα υπουργεία Μεταφορών και Οικονομικών η αύξηση στις τιμές και η καθιέρωση δύο τύπων εισιτηρίων για τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας.
Από 1η Φεβρουαρίου θα υπάρχει εισιτήριο μιας χρήσης το οποίο θα κοστίζει 1,20 ευρώ και οι επιβάτες θα μπορούν να κάνουν μια απλή διαδρομή, με λεωφορείο, τρόλεϊ ή
τραμ.
Θα υπάρχει επίσης εισιτήριο πολλαπλών χρήσεων, που θα...
κοστίζει 1,40 ευρώ και θα χρησιμοποιείται για όλο το δίκτυο του Μετρό και του ΗΣΑΠ. Επίσης με το ίδιο εισιτήριο οι επιβάτες θα μπορούν να μετακινηθούν για 90 λεπτά με όλα τα μέσα, όπως δηλαδή ισχύει σήμερα με το ενιαίο εισιτήριο(κοστίζει 1 ευρώ).
Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, σε περίπτωση κατά την οποία η τελευταία διαδρομή δεν έχει ολοκληρωθεί με τη λήξη του 90λεπτου, ο επιβάτης θα πρέπει να επικυρώσει για δεύτερη φορά το εισιτήριό του, είτε στο όχημα, είτε στο επικυρωτικό μηχάνημα του σταθμού, ώστε αυτό να ισχύει μέχρι να ολοκληρωθεί η τελευταία μετακίνησή του.
Όσον αφορά
Keywords
Τυχαία Θέματα