Σημαντικές προσφορές και εκπτώσεις από την Chevrolet

H Chevrolet συνεχίζει να δίνει τα αυτοκίνητά της με δελεαστικές εκπτώσεις που μπορεί να φθάνουν μέχρι και τα 7.000 ευρώ στην περίπτωση του SUV Captiva Λίγο πριν την αντικατάστασή του... Πιο αναλυτικά ισχύει σημαντική έκπτωση έχεις δεν έχεις να αποσύρεις παλιό αυτοκίνητο η οποία φθάνει:
Έως 750 ευρώ στο Spark Έως 1.330 ευρώ στο Aveo 1.000 ευρώ στο Lacetti  Έως 1.500 ευρώ στο Cruze
 Έως 1.700 ευρώ στο Orlando  1.750 ευρώ στο Epica έως 7.000 ευρώ στο Captiva Αν εξαιρέσουμε το Captiva που λόγω του μεγάλου κυβισμού του...δεν δημιουργεί όφελος από την κρατική απόσυρση όλα τα άλλα μοντέλα επωφελούνται από απ' αυτήν επιπλέον δίνοντας ένα σημαντικό Bonus αγοράς στον υποψήφιο αγοραστή.
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η ευνοϊκή συγκυρία της ισοτιμίας USD/EUR βοηθάει την αμερικάνικη εταιρεία διά της εγχώριας αντιπροωπείας της να κάνει σημαντικές εκπτώσεις χωρίς να υπάρχει μεγάλη απώλεια στο περιθώριο των κερδών της κάτι που δεν συμβαίνει π.χ. με τα γιαπωνέζικα αυτοκίνητα και το γιεν. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, την Daihatsu που πριν από μερικούς μήνες αποφάσισε να σταματήσει να διαθέτει αυτοκίνητά της στην Γηραιά Ήπειρο λόγω της ασύμφορης γι' αυτήν ισοτιμία γιεν/ευρώ και το κατά συνέπεια χαμηλό περιθώριο κέρδους.
"Το μικρομεσαίο σπορτίφ οικογενειακό Chevrolet Cruze 1.600 κ. εκ., 113PS,  διατίθεται στην τιμή των 12.990€ (με το όφελος της κρατικής απόσυρσης) πλήρως εξοπλισμένο."


Σε σχέση με τα διατιθέμενα χρηματοδοτικά προγράμματα η Chevellas A.E. προσφέρει αποκλειστικά στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα Lacetti, ένα Epica ή ένα Captiva με ‘‘42 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ’’ και ‘‘ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ’’ καθ’ όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης.
Αναλυτικά ισχύουν τα εξής:Άτοκο με 42 άτοκες δόσεις Η προκαταβολή είναι 50% με εξόφληση του υπολοίπου έως 42 άτοκες δόσεις. Επιπλέον η Chevellas προσφέρει «εγγυημένη τιμή επαναγοράς» καθ’ όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης με την οποία εγγυάται την επαναγορά του αυτοκινήτου του, σε περίπτωση που ο πελάτης για οποιοδήποτε λόγο οικονομικό ή μη, επιθυμεί την επιστροφή του. Η συγκεκριμένη παροχή ισχύει για όλα τα μοντέλα Chevrolet που θα αγορασθούν με χρηματοδοτικά προγράμματα της Chevellas και η προκαταβολή τους είναι μεγαλύτερη του 35% της αξίας του αυτοκινήτου.
Επιδοτούμενο πρόγραμμα με 2,5% επιτόκιο:Η προκαταβολή είναι 35% με εξόφληση του υπολοίπου έως 48 δόσεις   Επιδοτούμενο πρόγραμμα με 4,5% επιτόκιο:Η προκαταβολή είναι 20% με εξόφληση του υπολοίπου έως 60 δόσειςΗ εγγυημένη τιμή επαναγοράς ισχύει εφόσον η προκαταβολή υπερβαίνει το 35%.
Chevrolet Cruze Promo Video:


Τέλος επισκεφτείτε την επίσημη Ιστοσελίδα της εταιρείας και αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα