Το BMW Group Hellas βραβεύτηκε ως επίσημος αυτοκινητιστικός εταίρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ)

Στις 10 Ιανουαρίου του 2012, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΟΕ, το BMW Group Hellas βραβεύτηκε για τη... χορηγία του ως αποκλειστικός αυτοκινητιστικός εταίρος οχημάτων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas, κύριος Σπύρος Φίλιππας από τον κύριο Αθανάσιο Κανελλόπουλο, μέλος και Πρόεδρο της Επιτροπής Μάρκετινγκ της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Επιπλέον, βραβεύθηκαν οι
αθλητές και οι αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλιο σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα του 2011, μαζί με τους προπονητές και τους χορηγούς τους, καθώς και οι εθελοντές που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις Αφής της Φλόγας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κύριος Πέτρος Αλιβιζάτος, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κύριος Παναγιώτης Μπιτσαξής, ο Περιφερειάρχης Αττικής κύριος Γιάννης Σγουρός, όπως επίσης βουλευτές και προσωπικότητες τον πολιτικό, τον κοινωνικό και τον αθλητικό χώρο.
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κύριος Σπύρος Καπράλος τόνισε τη σημασία του αθλητισμού, καθώς και την υπερηφάνεια που μας προσφέρουν οι αθλητές και οι αθλήτριες με τις προκρίσεις τους και την ήδη σημαντική τους διάκριση σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Συμπληρωματικά, ο κύριος Καπράλος επισήμανε το γεγονός ότι εντός μιας δύσκολης χρονιάς συνοδευόμενης από την επακόλουθη μείωση των οικονομικών πόρων, κατορθώθηκε η άρτια και η επιτυχημένη υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων προς τους αθλητές.
Με την πολύτιμη συμπαράσταση όλων των εταίρων, πραγματοποιήθηκε μια σαφής δέσμευση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών.
Η βιωσιμότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της έρευνας και της τεχνογνωσίας του BMW Group και αξίες όπως η ομαδική συνεργασία, η τελειότητα, η ευγενής άμιλλα, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός, ενσωματώνουν τα ιδανικά της φιλοσοφίας του BMW Group.
Το BMW Group Hellas συμβάλλει στο όραμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, με την παραχώρηση οχημάτων BMW, με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών της επιτροπής, υποστηρίζοντας τις κοινές αξίες που πρεσβεύει το Ολυμπιακό Πνεύμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα