Το domain name "Autocarnet.gr" διατίθεται προς πώληση


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

-Το domain name Autocarnet.gr είναι περίπου 14 ετών και έχει περίπου 100.000 Google Search Results (αποτελέσματα αναζήτησης στην μηχανή αναζήτησης Google).

- Στον αγοραστή του domain Autocarnet.gr θα παραχωρηθούν δωρεάν τα δικαιώματα του διαχειριστή της αντίστοιχης σελίδας στο Facebook με περίπου 28.000 Fans.

( FB Page: https://www.facebook.com/Autocarnet ).

- Ιδανική λύση για κάποιο αυτοκινητιστικό έντυπο ή κάποιον έμπορα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ή ανταλλακτικών/υπηρεσιών αυτοκινήτου που θέλει να έχει εκπροσώπηση στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα, χωρίς να χρειάζεται να ξεκινήσει από το "μηδέν". Επίσης αν ο έμπορας έχει ήδη ιστοσελίδα μπορεί να εμπλουτίσει με αυτόν τον τρόπο το πελατολόγιό του.

-Είναι πλέον απαραίτητο να έχεις ένα domain name το οποίο να αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σου με ακρίβεια. Η αγορά ενός καλού domain name είναι επένδυση. Επένδυση για ένα καλό branding, επένδυση για να δημιουργήσεις μεγάλη 'κίνηση' στο site σου. Ένα εύηχο και απλό domain name σαν το Autocarnet.gr που σχετίζεται με το αντικείμενο της ενασχόλησής σου, είναι εύκολο να το θυμάται κάποιος ενώ είναι εύκολο και για κάποιον να βρει το site σου πληκτρολογώντας μια σχετική λέξη σε κάποια μηχανή αναζήτησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα