A1 | Ανοίγει η αυλαία στην Πάτρα

Ξεκινά και πάλι η Α1 με την 25η αγωνιστική να κάνει "τζάμπολ" στην Πάτρα, αλλά το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Απόλλωνας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σήμερα (28/4), το μεγαλύτερο μέρος όμως της αγωνιστικής διεξάγεται την Μεγάλη Τρίτη (30/4).

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα επιζητά τη νίκη για να πλησιάσει σε μεγάλο βαθμό τη συμμετοχή

στα πλέι οφ, την ώρα που ο ΠΑΟΚ ψάχνει την επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα, μετά τις ήττες από Πανελευσινιακό (εκτός) και Πανιώνιο (εντός).

Η υπόλοιπη 25η αγωνιστική, διεξάγεται τη Μ. Τρίτη (30/04) με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στη "μάχη" του πάτου της βαθμολογίας. Η ουραγός Καβάλα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αρη, που κυνηγά το καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη 8αδα. Το Περιστέρι θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο για την παραμονή στην Α1, ενώ ο Πανελευσινιακός υποδέχεται τον Ίκαρο Καλλιθέας, ο οποίος "γλυκοκοιτάζει" την 6η θέση της κανονικής διάρκειας. Μεγάλης σημασίας αγώνας είναι και αυτό ανάμεσα στον Ηλυσιακό και τον ΚΑΟΔ με τους γηπεδούχους του Γιώργου Ζευγώλη να παίζουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Όσον αφορά τους "αιώνιους", ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου και μετά τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα στρέφει αποκλειστικά το ενδιαφέρον του στην Α1. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη (κεκλεισμένων των θυρών) τον Πανιώνιο, ο οποίος μετά την εκτός έδρας νίκη του επί του ΠΑΟΚ, εξασφάλισε την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Κυριακή 28 Απριλίου
Περιβόλα 17:00 (ΕΤ1) Απόλλων Π.-ΠΑΟΚ: Φούφης, Ανδρικόπουλος, Ξενικάκης.

Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου
Αλεξάνδρειο 16:00 Άρης-Καβάλα: Παπαπέτρου, Σταματόπουλος, Παφίλης.
ΚΓ «Μ. Μερκούρη» 16:00 Ρέθυμνο-Περιστέρι: Χριστοδούλου, Καρακατσούνης, Δεσλής.
Ιλισίων 16:00 (ΕΤ1) Ηλυσιακός-ΚΑΟΔ: Αναστόπουλος, Τανατζής, Πουρσανίδης Κ.
2ο ΚΓ Ελευσίνας 16:00 Πανελευσινιακός-Ίκαρος Κ.: Γκόντας, Ψαριανός, Παναγιώτου.
ΟΑΚΑ (κ.θ.) 18:00 Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρ.: Διαμαντής, Νικολούλης, Επιτροπάκης.
Νέας Σμύρνης (κ.θ.) 18:00 Πανιώνιος-Ολυμπιακός: Πηλοΐδης, Κορομηλάς, Βαρδάλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα