A1 | Αποχώρησε ο Ολυμπιακός

Στη σύσκεψη το ΣΕΦ υπήρξε η έκπληξη με την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά ένταση δεν υπήρξε με τις δυο πλευρές να συμφωνούν για ισονομία.

Μια μέρα μετά οι τόνοι στη σύσκεψη που έγινε στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι της Κυριακής ανέβηκαν. Ο Χρήστος Σταυρόπουλος που εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό μαζί με τον υπεύθυνο ασφαλείας Κώστα Ζαχαρόπουλο ζήτησαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού

πίσω από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο να είναι σε απόσταση 16 μέτρων όπως γίνεται στο ΣΕΦ, με τον Μάνο Παπαδόπουλο που εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό να υποστηρίζει ότι τα δυο γήπεδα είναι διαφορετικά.

Ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας επικαλέστηκε τη σύσκεψη στο ΣΕΦ και τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για ισονομία και ίδια μέτρα.

Το δεύτερο αίτημα του Ολυμπιακού είχε να κάνει με τις κερκίδες δεξιά και αριστερά της φυσούνας. Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν να μην υπάρχουν φίλαθλοι στα κοντινά τμήματα της φυσούνας και επικαλέστηκαν το επεισόδιο που είχε γίνει στον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος της σεζόν 2010-11 με το φίλαθλο που έριξε βαρελότο τη στιγμή της αποχώρησης και έσκισε με στιλέτο τη φυσούνα. Η πλευρά του Ολυμπιακού μάλιστα είπε ότι ακόμα αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που είχε διεξάγει τότε η αστυνομία.

Η αστυνομία απάντησε πως η φυσούνα φτάνει μέχρι τη γραμμή του γηπέδου και δεν υπάρχει λόγος να κλείσουν οι εξέδρες, ενώ η πλευρά Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι οι συγκεκριμένες θέσεις ανήκουν σε κατόχους διαρκείας.

Τότε ήταν που αποχώρησαν οι «ερυθρόλευκοι» και δεν δέχθηκαν να υπογράψουν τα πρακτικά της σύσκεψης.

Λίγο πριν, ο Σταυρόπουλος ζήτησε να μην υπάρχει κανένας άνθρωπος στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου που δεν είναι στις λίστες της αστυνομίας κι απείλησε πως αν διαπιστώσει την παρουσία κάποιου, τότε ο Ολυμπιακός θα αποχωρήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα