AENK | Τσαλδάρης: "Σοβαρή ομάδα, σοβαρή διοίκηση"

Μόλις άκουσε την πρόταση της Νέας Κηφισιάς, δεν το πολυσκέφτηκε και απάντησε καταφατικά… Ο Δημήτρης Τσαλδάρης δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να πει το ναι στην ΑΕΝΚ, καθώς τη θεωρεί σοβαρή ομάδα με σταθερή και φερέγγυα διοίκηση.

Ο πρώην άσος της Μπιέλα και του Κολοσσού μίλησε στην "SportDay" για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, τους λόγους που επέλεξε τη Νέα Κηφισιά, καθώς και τους Ντάνστον, Σίμονς, που αντιμετώπισε στην Ιταλία με την

Μπιέλα.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο 33χρονος γκαρντ:

Για τη μεταγραφή του στη Νέα Κηφισιά: "Ήταν αρκετά εύκολο, γιατί η ομάδα έχει όλες τις συνθήκες και τα δεδομένα που ζητάει ο κάθε παίκτης για να εργαστεί. Το ότι ανέβηκε πέντε κατηγορίες τα τελευταία χρόνια, σίγουρα κάτι λέει. Μιλάμε για μια σοβαρή ομάδα, που έχει σοβαρή και σταθερή διοίκηση και σου παρέχει οικονομική φερεγγυότητα. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή και ήταν πολύ καλή επιλογή για εμένα".

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα (σ.σ. πέρυσι ξεκίνησε τη χρονιά στον Κολοσσό Ρόδου και την ολοκλήρωσε στην Ιταλία): "Είχα στο μυαλό μου πολύ καιρό να γυρίσω στην Ελλάδα. Από τότε που τελείωσαν οι υποχρεώσεις μου με την Μπιέλα είχα σαν στόχο την επιστροφή. Έπρεπε να είμαι κοντά στην οικογένεια μου. Αλλιώς σκέφτεσαι το μέλλον σου ως εργένης κι αλλιώς όταν έχεις οικογένεια".

Για το αν θα έχει τον ρόλο του... ηγέτη στη Νέα Κηφισιά: "Θεωρώ πως και σε αυτή την ομάδα θα έχω τον ρόλο που είχα σε κάθε ομάδα που έχω αγωνιστεί. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ για να παραμείνει η Νέα Κηφισιά στην κατηγορία. Είναι λάθος να θεωρείται ότι όλη η ομάδα θα είναι βασισμένη πάνω μου, γιατί είμαστε ομάδα κι όχι ο καθένας ξεχωριστά".

Για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού (σ.σ. Ντάνστον και Σίμονς) τους οποίους αντιμετώπισε στο ιταλικό πρωτάθλημα: "Ό,τι και να πω είναι λίγο, καθώς, αφού τους εμπιστεύτηκαν οι προπονητές του Ολυμπιακού, κάτι θα είδαν. Ο Ντάνστον ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς έκανε εξαιρετική χρονιά με τη Βαρέζε. Ο Σίμονς θα δώσει πολλές λύσεις στην άμυνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα