CAMP-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ | Ο "Ράμπο" στο Triple Crown Basketball Summer Camp!

Στην τελετή λήξης του Triple Crown Basketball Summer Camp β΄ρεθηκε ο Γιώργος Σιγάλας. Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τα παιδιά και το προπονητικό team της Triple Crown
τον Γιώργο Σιγάλα στο 5ο Triple Crown Basketball Summer Camp. H επίσκεψη του στο 5ο Triple Crown Basketball Summer Camp πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (06-07-2013).

Ο "Ράμπο" μίλησε για το πλούσιο ταλέντο που διαθέτουμε σαν λαός στο μπάσκετ, την υπομονή, την επιμονή αλλά και την υποστήριξη που πρέπει να διαθέτουν οι γονείς βάζοντας τα παιδιά τους στον αθλητισμό. Επίσης μίλησε για τις εποχές που έχουν αλλάξει σε σχέση με την εποχή που ξεκίνησε ο ίδιος να αθλείται, πως οι απαιτήσεις έχουν αλλάξει, πως οι νέοι έχουν περισσότερες ασχολίες αλλά μπορούν να συνδυάσουν το σχολείο με τον αθλητισμό αρκεί να υπάρχει σωστός προγραμματισμός. Κλείνοντας τόνισε την σημαντικότητα, τα νέα παιδιά να ασχολούνται με τις τέχνες και τον αθλητισμό διότι επωφελούνται στους τομείς τις κοινωνικοποίησης και της συνεργασίας. Η τελευταία πράξη περιλάμβανε αυτόγραφα και φωτογραφίες του «Ράμπο» με τους νεαρούς αθλητές και τις απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων στους συμμετέχοντες και στους νικητές. Οι ιδρυτές ευχαρίστησαν θερμά τους παρευρισκόμενους και τον λαμπερό καλεσμένο τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο για την έναρξη της ακαδημίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα