EUROBASKET | "Είμαι περήφανος για τον Τρινκιέρι"

Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι δήλωσε περήφανος που ο Αντρέα Τρινκιέρι δουλεύει σε μία τόσο σημαντική χώρα για το μπάσκετ όπως η Ελλάδα, όμως υπενθύμισε πως αύριο (8/9) θα είναι αντίπαλος της Ιταλίας.

"Είμαι περήφανος που μια τόσο σημαντική χώρα για το μπάσκετ όπως η Ελλάδα έχει έναν Ιταλό προπονητή. Αυτό δείχνει πως έχουμε καλούς Ιταλούς προπονητές. Στο παιχνίδι, ωστόσο, αυτό δεν θα έχει καμία σημασία. Η Ελλάδα

θα είναι ο αντίπαλος. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι σωματικά οι παίκτες μου", τόνισε ο Πιανιτζιάνι.

Για τη νίκη της ομάδας του, ανέφερε: "Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι σε μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Έπαιξαν δύο ομάδες που αγωνίζονται σαν σύνολο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έκαναν πολύ καλή δουλειά, ειδικά στην άμυνα. Μου άρεσε που είδα ότι οι παίκτες μου είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για την ομάδα. Μπορεί να χάσαμε σουτ, αλλά αυτό έγινε κυρίως επειδή δεν είχαμε πολλή ενέργεια μετά την άμυνα που παίζαμε. Κανείς δεν περίμενε πως θα παίρναμε τρεις νίκες. Πλέον είμαστε στη δεύτερη φάση".

Τέλος, για τον τραυματισμό του Τράβις Ντίνερ είπε: "Δεν ξέρω ακόμη, έχει ένα διάστρεμμα, θα δούμε αύριο".

Keywords
Τυχαία Θέματα