ΗΡΑΚΛΗΣ | Μήτσιαλος: «Η καλύτερη επιλογή...»

Ο Ηρακλής απέκτησε με υποσχετική από τον Ίκαρο Χαλκίδας τον Αλέξανδρο Μήτσιαλο, ο οποίος δήλωσε ότι παρότι είχε κι άλλες επιλογές, θεώρησε πως αυτή ήταν η καλύτερη για την καριέρα του, ενώ εξήγησε ότι θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι άνθρωποι του «Γηραιόύ».

Διαβάστε όσα είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Metrosport.

Για τη μεταγραφή του στον Ηρακλή:

«Η επιλογή μου είναι συνειδητή και ξεκάθαρη. Ήθελα να έρθω σε μια ομάδα με προοπτικές και όνομά σαν σύλλογο. Είχα και άλλες προτάσεις αλλά θεώρησα ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη για μένα. Ο Ηρακλής έδειξε ότι με ήθελε και είμαι ικανοποιημένος, που ήρθα».

Για το αν πήρε τις πληροφορίες του πριν έρθει: «Φυσικά, ρώτησα και αυτά που μου είπαν με ικανοποίησαν. Σε αυτή την ηλικία πρέπει να έχουμε χρόνο συμμετοχής και να βελτιωνόμαστε. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξε η ομάδα και ελπίζω να ανταποδώσω. Θέλω να βοηθήσω και εγώ από τη μεριά μου να πετύχει τους στόχους η ομάδα. Τα υπόλοιπα θα γίνουν με τη δουλειά».

Για το ξεκίνημα της καριέρας του και τη μέχρι τώρα παρουσία του σε ατομικό και εθνικό επίπεδο: «Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στη Βέροια. Σίγουρα, θα είμαι και πιο κοντά στο μέρος μου, αλλά νομίζω ότι ο Ηρακλής με καλύπτει απόλυτα. Με την εθνική είχαμε μια καλή πορεία και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά θέλαμε κάτι παραπάνω. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω με σκοπό να γίνομαι καλύτερος παίκτης».

Keywords
Τυχαία Θέματα