Final Four | Περπέρογλου: "Σημείο κλειδί η μαχητικότητα"

Στη μαχητικότητα που επέδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στάθηκε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Στράτος Περπέρογλου, μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας.

Παρά τη μεγάλη διαφορά με την οποία κέρδισαν οι "ερυθρόλευκοι" ο 28χρονος σμολ φόργουορντ τόνισε ότι η νίκη δεν ήρθε εύκολα, ενώ αναφέρθηκε και στη

σημασία της εξαιρετικής ομαδικής δουλειάς τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

"Δεν ήταν εύκολο. Μπορεί να πήραμε μεγάλη διαφορά και να φάνηκε πως το παιχνίδι κύλησε άνετα για μας, αλλά κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Παλεύαμε για κάθε μπάλα και φάση με φάση. Είναι όμως μόνο το πρώτο βήμα, έχουμε μπροστά μας τον τελικό", υποστήριξε αρχικά ο διεθνής άσος και συνέχισε:

"Όλοι οι παίκτες στην ομάδα μπορούν να συνεισφέρουν στην επίθεση, αλλά σημασία είχε ότι κάναμε το ίδιο και στην άμυνα. Η μαχητικότητα που δείξαμε ήταν σημείο κλειδί".

Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει μέλος του γκρουπ των παικτών που έχουν κατακτήσει την Ευρωλίγκα με δύο διαφορετικές ομάδες, ο "Πέρπε" σχολίασε: "Μακάρι να τα καταφέρω και να μπω σε αυτό το κλαμπ των παικτών".

Keywords
Τυχαία Θέματα