Greeks Abroad | "Αφεντικό" της Βασκονίας η Λαμποράλ...

Το εξ αναβολής τοπικό ντέρμπι της Βασκονίας μεταξύ της Μπιλμπάο και της Λαμποράλ Κούτσα (σ.σ. η νέα ονομασία της Κάχα Λαμποράλ) μετατράπηκε σε... υγιεινό περίπατο για τους φιλοξενούμενους και σε... εφιάλτη γα την παρέα των Ζήση, Βασιλειάδη, καθώς η ομάδα του Γιαν Τάμπακ έκανε επίδειξη ισχύος επικρατώντας με 75-93.

Με τη νίκη αυτή η Λαμποράλ έφτασε αισίως στις 24 σε 31 αναμετρήσεις και συνέχισε τη θετικότατη φετινή της πορεία, έχοντας καπαρώσει τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια

της ACB. Αντίθετα η "ελληνική" Μπιλμπάο έχασε την ευκαιρία να πιάσει και πάλι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας την Βαλένθια μένοντας στην πέμπτη ισόβαθμη με την Σαραγόσα...

Οι Ελληνες της Μπιλμπάο έμειναν στα χαμηλά, με τον Νίκο Ζήση να σημειώνει 7 πόντους και 3 ριμπάουντ, ενώ ο προερχόμενος από τραυματισμό Κώστας Βασιλειάδης έμεινε άποντος σε 9 λεπτά συμμετοχής.

Η απέλπιδα προσπάθεια των Πίλεπιτς (19π.), Χάμιλτον (16π.) και Μουμπρού (13π.) να αποφευχθεί όχι μόνο η ήττα αλλά και η συντριβή δεν απέφερε καρπούς, καθώς η Λαμποράλ είχε σε φανταστική βραδιά τους Ματσέι Λάμπε και Φερνάντο Σαν Εμετέριο οι οποίοι φόρτωσαν το καλάθι της Μπιλμπάο από 20 πόντους έκαστος, ενώ εξαιρετική παρουσία είχε και ο Αντρές Νοτσιόνι που πρόσθεσε άλλους 16.

Keywords
Τυχαία Θέματα