Greeks Abroad | Ανετα η Βιλερμπάν την Λιμόζ

Η Βιλερμπάν ανέβασε "στροφές" στο τρίτο δεκάλεπτο και κατάφερε να κάμψει με 79-56 την αντίσταση της Λιμόζ, η οποία πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, για την 14η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ανταγωνιστική παρουσιάστηκε η Λιμόζ κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αλλά η Βιλερμπάν ήταν εκείνη που πήγε στα αποδυτήρια έχοντας διαφορά έξι πόντων (39-33). Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα αμυντικά κενά της Λιμόζ

και έτσι στο τέλος της περιόδου ήταν μπροστά με 60-43. Στις αρχές του τελευταίου δεκαλέπτου οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη έτρεξαν ένα μικρό σερί 0-7 και μείωσαν την διαφορά, αλλά από το 33ο λεπτό και έπειτα ήταν ιδιαίτερα άστοχοι κάτι που έδωσε το δικαίωμα στην Βιλερμπάν να χτίσει μια διαφορά ασφαλείας και να φτάσει τελικά στην άνετη νίκη με 79-56.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Εντγουιν Τζάκσον με 12 πόντους και τον ακολούθησε ο Αμαρα Σι με έντεκα πόντους. Από την Λιμόζ, η οποία στερήθηκε για ένα ακόμη ματς τις υπηρεσίες του Αγγελου Τσάμη, ξεχώρισε ο Τζόζεφ Γκομίς με 13 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα