Greeks Abroad | Ιτούδης για «Ζοτς»: «Μας συνδέει οικογενειακή φιλία»

Ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα βρεθούν αντιμέτωποι τη νέα σεζόν, αλλά όπως τόνισε ο Ελληνας προπονητής η φιλία τους δεν έχει επηρεαστεί.

«Δεν μπορώ να απαντάω στις φήμες και στα κουτσομπολιά. Με τον Ζέλικο μάς συνδέει μία οικογενειακή φιλία. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι κι εκτός δουλειάς. Μόλις υπέγραψα στη Μπάνβιτ, ο Ζέλικο ήταν ο πρώτος στον οποίο τηλεφώνησα. Αν αυτό δε σας λέει κάτι, δεν γνωρίζω τι άλλο μπορεί. Συζητάμε για διάφορα. Η σχέση μου με τον Ζέλικο συνεχίζεται. Ηδη έχουμε συναντηθεί και στην

Κωνσταντινούπολη. Περάσαμε μαζί τις διακοπές μας. Ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει ό,τι θέλει. Μπορείς να γράψεις ότι είμαι άσχημος, ότι είμαι μαύρος. Από εσένα εξαρτάται», δήλωσε αρχικά ο Ελληνας προπονητής της Μπάνβιτ στην τουρκική ιστοσελίδα trenbasket.net ενώ στη συνέχεια επανέλαβε μία... πλάκα που του έκανε ο «Ζοτς» μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Φενερμπαχτσέ:

«Αστειευόμενος, ο Ζέλικο μου είπε: "Κοίτα, πήγα στην Φενερμπαχτσέ, η οποία ολοκλήρωσε στην 5η θέση, Αν τερματίσουμε στην 4η θέση, θα είναι επιτυχία. Η ομάδα σου ολοκλήρωσε στη 2η θέση. Για να θεωρηθεί επιτυχία, πρέπει να κερδίσεις το πρωτάθλημα. Επομένως εσύ έχεις μεγαλύτερη πίεση από εμένα". Ετσι είπε, αστειευόμενος φυσικά...».

Keywords
Τυχαία Θέματα