Greeks Abroad | Με το "ζόρι" η Μιλάνο την Μπιέλα, στην δεύτερη παράταση!

Η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, χρειάστηκε να φτάσει στην δεύτερη παράταση για κάμψει την αντίσταση της Μπιέλα και να πάρει τη νίκη με 96-99 για την 13η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο η Μπιέλα ήταν καλύτερη και στο ημίχρονο προηγήθηκε με 46-35. Η Μιλάνο άρχισε στην συνέχεια να... ανεβάζει στροφές και κατάφερε στο τέλος της τέταρτης περιόδου, με 2/2 βολές του Κιθ Λάνγκφορντ, να στείλει το ματς στην παράταση (κ.α. 76-76). Εκεί οι

δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ με τον Νεμάνια Γιαμαράζ να ισοφαρίζει με 2 εύστοχες βολές σε 82-82 για την Μπιέλα και να οδηγεί το παιχνίδι στην δεύτερη παράταση. Η Μιλάνο ήταν καλύτερη στον επιπλέον χρόνο και πήρε τελικά τη νίκη.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν ο κορυφαίος της Μιλάνο με 27 πόντους. Ο Γιάννης Μπουρούσης σε 29 λεπτά συμμετοχής είχε 13 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Αντώνης Φώτσης έμεινε στα χαμηλά με 8 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Για την Μπιέλα ξεχώρισαν ο Τρέι Τζόνσον και ο Ράσελ Ρόμπινσον με 16 πόντους έκαστος, με τον Λίνο Χρυσικόπουλο να μένει στα "ρηχά" με 3 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 15 λεπτά συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα