Greeks Abroad | Στην Εθνική Ιορδανίας Αλεξανδρής-Λίβανος!

Φτιάχνει βαλίτσες για... Ασία μεριά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ο οποίος -από τη στιγμή που οι εντός συνόρων υποχρεώσεις του ολοκληρώθηκαν- αποδέχθηκε την πρόταση της Ομοσπονδίας της Ιορδανίας να αναλάβει την Εθνική ομάδα της χώρας εν όψει του Πανασιατικού Πρωταθλήματος (1-12 Αυγούστου)!

Ωστόσο, ο "Τίγρης" δεν θα είναι μόνος του στον πάγκο της Εθνικής Ιορδανίας, καθώς στο πλευρό του -ως άμεσο συνεργάτη- θα έχει έναν απ' τους πλέον ταλαντούχους τεχνικούς της νέας γενιάς, τον άλλοτε προπονητή των Αναγέννησης Φλόγας και ΜΕΝΤ και νυν της Πυλαίας, Γιάννη Λίβανο, ο οποίος επίσης αποδέχθηκε την

πρόκληση!

Μάλιστα, για τα ελληνικά δεδομένα η πρόταση που έγινε στους δύο προπονητές από την Ομοσπονδία της Ιορδανίας είναι... κάτι παραπάνω από ικανοποιητική!

Αλεξανδρής και Λίβανος (που "ψάχνονταν" είναι η αλήθεια για μία τέτοια συνεργασία) συμφώνησαν για συμβόλαιο τριών μηνών, ενώ σε περίπτωση που η Εθνική Ιορδανίας "σφραγίσει" ένα από τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014, υπάρχει και οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας τους και θα είναι εκείνοι που θα οδηγήσουν την ομάδα στα γήπεδα της Ισπανίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα