Greeks Abroad | Το φετινό Eurocup είναι... "γαλανόλευκο"!

Μετά την ανάδειξη του Φώτη Κατσικάρη σε καλύτερο προπονητή του Eurocup, ακόμη μία μεγάλη τιμή και διάκριση ήρθε για την Ελλάδα αφού οι Νικ Καλάθης και Κώστας Βασιλειάδης ψηφίστηκαν στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης και απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι το ελληνικό μπάσκετ συνεχίζει να "μεσουρανεί"!

Συν τοις άλλοις, ελληνική παρουσία έχει και η δεύτερη καλύτερη πεντάδα του Eurocup μιας και ο

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης επιλέχθηκε στους... αναπληρωματικούς κορυφαίους!

Παρέα στους Καλάθη και Βασιλειάδη στην κορυφαία πεντάδα κάνουν ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού Μάλκολμ Ντιλέινι της Μπουντιβέλνικ, αλλά και οι Τζάστιν Ντοέλμαν (Βαλένθια) και Τζον Μπράιαντ (Ουλμ).

Αντίστοιχα, μαζί με τον Μαυροκεφαλίδη στους δεύτερους καλύτερους της διοργάνωσης ψηφίστηκαν οι Γουόλτερ Χοτζ (Ζιέλονα Γκόρα), Τσακ Έιντσον (Ούνιξ Καζάν), Ντέρικ Μπράουν (Λοκομοτίβ Κουμπάν) και Λαμόντ Χάμιλτον (Μπιλμπάο).

Ετσι, το ελληνικό μπάσκετ γνώρισε ακόμη μία σπουδαία διάκριση και παρά τους δύσκολους καιρούς αποδεικνύει περίτρανα ότι όχι μόνο... αρνείται να "σβήσει" αλλά ότι συνεχίζει να "βασιλεύει"! Αυτό που περιμένουν όλοι πλέον στο Eurocup είναι ο μεγάλος τελικός, ο οποίος έχει "βαφτεί" ήδη "γαλανόλευκος", με διεκδικητές τους Κατσικάρη, Βασιλειάδη και Ζήση (Μπιλμπάο) από τη μία και τον Νικ Καλάθη (Λοκομοτίβ Κουμπάν) από την άλλη...

Keywords
Τυχαία Θέματα