Greeks Abroad | Βασιλειάδης: "Ο ΠΑΟΚ μου άνοιξε την πόρτα για ένα καλύτερο αύριο..."

Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι έτοιμος να διεκδικήσει με τη φανέλα της Μπιλμπάο το Eurocup, ωστόσο οι... παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται ποτέ, γι' αυτό και την πρόκριση στον τελικό την πανηγύρισε κρατώντας τη φανέλα της ομάδας που τον ανέδειξε, εκείνη του ΠΑΟΚ, και ξεκαθάρισε ότι ο "Δικέφαλος" του άνοιξε το δρόμο για μία λαμπρή καριέρα...

Τα όσα δηλωσε στο "Βήμα της Κυριακής"

ο Κώστας Βασιλειάδης:

"Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται. Ο ΠΑΟΚ μου άνοιξε την πόρτα για ένα καλύτερο αύριο και αυτό το έχω ριζωμένο στην καρδιά μου".

Οσο για τον τελικό απέναντι στην Λοκομοτίβ Κουμπάν του Νικ Καλάθη, τόνισε: "Εγώ ξέρω ότι οι Ρώσοι είναι το φαβορί. Εχουν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ και διαθέτουν εξαιρετικές μονάδες. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κατακτήσουμε το Κύπελλο ώστε να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα και να δώσουμε ικανοποίηση στους υπέροχους φιλάθλους μας. Και το διευκρινίζω. Φιλάθλους, όχι οπαδούς που θέλουν μόνο τη νίκη. Να φανταστείτε, μετά την πρόκριση επί της Μπουντιβέλνικ μας σταματούν στον δρόμο και μας λένε «ακόμη και αν χάσετε στο Βέλγιο, στα μάτια τα δικά μας είστε πρωταθλητές»".

Τέλος, για το... νέο λουκ που καθιέρωσε με το μούσι εξήγησε: "Το άφησα στην αρχή γιατί μου άρεσε, αλλά τώρα το έχω συνηθίσει και από ό,τι βλέπω μου φέρνει και γούρι".

Keywords
Τυχαία Θέματα