HOT SPOT | Ο μπασκετικός πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας και ο Ετόρε Μεσίνα (Pics)

Λίγο πριν δύσει το 2012, πιο συγκεκριμένα στις 29 Δεκεμβρίου στην Μπολόνια, ο Ετόρε Μεσίνα παρουσίασε το νέο του βιβλίο με την ονομασία “Basket, uomini e altri pianeti”.

Το βιβλίο το οποίο επιμελήθηκε ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Φλάβιο Τρανκουίλο, αναφέρεται στην παρουσία του «Έκτορα» στο ΝΒΑ και στους Λέικερς των Κόμπε Μπράιαντ και Πάου Γκασόλ, περιέχει σκέψεις του τεχνικού της ΤΣΣΚΑ για το ευρωπαϊκό και το ιταλικό μπάσκετ, αλλά κυρίως για το πώς είναι να ζεις μέσα στο μπάσκετ στις διάφορες χώρες που έχει δουλέψει.

Το βιβλίο των 256 σελίδων κοστίζει 16 ευρώ και με την κυκλοφορία του ήταν για τρεις μέρες πρώτο σε πωλήσεις στο Amazon της Ιταλίας ενώ οι εκδότες έχουν ήδη προχωρήσει στην 3η έκδοση του.

Η είδηση δεν είναι ότι ο Μεσίνα έγραψε βιβλίο τα έσοδα του οποίου πάνε σε ένα ίδρυμα που ασχολείται με παιδιά που πάσχουν από νεφρική ανεπάρκεια και δεν είναι αυτό είδηση γιατί ο Ιταλός κάνει πολλές ανάλογες ενέργειες.

Η είδηση είναι ότι στην παρουσίαση του βιβλίου που έγινε σε βιβλιοπωλείο της Μπολόνια βρέθηκαν 500 άτομα τα οποία πήραν υπογραφή από τον Μεσίνα, αρκετοί έμειναν εκτός γιατί δεν χωρούσαν, ενώ ένας από τους 500 ήταν και ο μπασκετικός πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ρομάνο Πρόντι!

Keywords
Τυχαία Θέματα