NBA | Αλλαγή σκηνικού με Γκαρνέτ και Άλεν!

Οι Σέλτικς γνώρισαν την ήττα από τους Σέλτικς στο έβδομο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς, με συνέπεια να μην κατορθώσουν να προκριθούν στους τελικούς του NBA, και πολλοί μετά από αυτό το αποτέλεσμα μίλησαν για έναν κύκλο που έκλεισε και το ενδεχόμενο οι... μπαρουτοπανισμένοι αστέρες της ομάδας να αποχωρίσουν...

Ωστόσο, από ότι φαίνεται υπάρχει ανατροπή σκηνικού για τις περιπτώσεις του Κέβιν Γκαρνέτ και του Ρέι Άλεν!

Συγκεκριμένα, λοιπόν, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ,

ο τεχνικός των "κελτών", Ντοκ Ρίβερς, αλλά και ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Ντάνι Έιντζ, επιθυμούν να πορευτούν μαζί με τους δύο βετεράνους άσους και την επόμενη χρονιά!

Ναι μεν ο 37χρονος μπόμπερ και ο 36χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους, αλλά στη Βοστώνη δεν μπορούν να σκεφτούν την επόμενη μέρα χωρίς αυτούς στο ρόστερ! Γι' αυτό σκοπεύουν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να τους κρατήσουν.

Πάντως, η παραμονή και των δύο σούπερ σταρ μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, αφού υπάρχουν φήμες πως ο Γκαρνέτ έχει στο μυαλό του και την αποχώρηση από την ενεργό δράση, ενώ για τον Άλεν ότι έχει μπει στο στόχαστρο των Λέικερς, Μπουλς, Νικς και Γκρίζλις!

Keywords
Τυχαία Θέματα