NBA | Αμυντικός της χρονιάς ο Τσάντλερ!

Τέλος στη... δυναστεία του Ντουάιτ Χάουαρντ αναμένεται να βάλει ο Τάισον Τσάντλερ, ο οποίος σήμερα θα αναδειχθεί και επίσημα ως ο κορυφαίος αμυντικός της φετινής περιόδου.

Σύμφωνα με το "ESPN", ένα άτομο με γνώση του θέματος αποκάλυψε πως ο σέντερ των Νικς ψηφίστηκε καλύτερος αμυντικός της χρονιάς 2012/2013! Έτσι, θα σπάσει την τριετή... κυριαρχία του "σούπερμαν" του Ορλάντο!

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, πάντως, θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του επειδή σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως ότι ο Αμερικανός άσος της Νέας Υόρκης κέρδισε το βραβείο.

Ο

Τσάντλερ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα των Νικς, με την ομάδα του, ωστόσο, να είναι μία από τις χειρότερες στο μαγικό πλανήτη όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι.

Η αμυντική του παρουσία βοήθησε την ομάδα του, που πέρυσι είχε την 27η καλύτερη άμυνα στο ΝΒΑ να σκαρφαλώσει 16 θέσεις δεχόμενη περίπου 94 πόντους ανά αγώνα.

Την περασμένη σεζόν, ο Τσάντλερ είχε καταλυτική παρουσία αγωνιζόμενος στους Μάβερικς, τους οποίους βοήθησε να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή, ενώ φέτος έπαιξε 62 παιχνίδια στην κανονική περίοδο με τη Νέα Υόρκη, έχοντας κατά μέσο όρο 11,3 πόντους, 9,9 ριμπάουντ, 1,4 μπλοκ, σε 33,2 λεπτά συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα