NBA | Ανησυχεί, αλλά αισιοδοξεί ο Ρόουζ

Οι Μπουλς δέχτηκαν ηχηρή... σφαλιάρα από τους Θάντερ στην Οκλαχόμα, καθώς έχασαν με 92-78, με τη διαφορά να φτάνει ακόμα και το +30 και την ομάδα του Σικάγο να μοιάζει ανήμπορη να αντιδράσει δίχως τον ηγέτη της...

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα των "ταύρων" σε δέκα ματς όπου αγωνίζονται χωρίς τον Ντέρικ Ρόουζ, με την απουσία του να αρχίζει να γίνεται πολύ αισθητή όσο περνάει ο καιρός...

Ο 23χρονος πόιντ γκαρντ έχει μείνει αρκετό χρονικό διάστημα μακριά από τα παρκέ, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στη

βουβωνική χώρα. Ο ίδιος δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, ωστόσο παραμένει αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρει πριν τελειώσει η κανονική περίοδος στο NBA.

Ο MVP του περσινού πρωταθλήματος χτύπησε στις 12 Μαρτίου στην αναμέτρηση με τους Νικς και παραδέχτηκε πως μετά το παιχνίδι αιμορραγούσε στο σημείο που τραυματίστηκε.

"Είναι το ίδιο πράγμα κάθε μέρα, απλά προσπαθώ να το βελτιώσω", ανέφερε για το πρόβλημά του ο Αμερικανός σούπερ σταρ έπειτα από το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού στην Οκλαχόμα και πρόσθεσε: "Πρέπει να τρέχω περισσότερο και να σηκώνω βάρη, ώστε να επιστρέψω δυνατότερος από ποτέ".

Keywords
Τυχαία Θέματα