NBA | Από... αναπληρωματικός, βασιλιάς των καρφωμάτων!

Τι κι αν συμμετείχε στον διαγωνισμό καρφωμάτων από... σπόντα; Ο Τζέρεμι Εβανς όχι μόνο έλαβε μέρος, αλλά κατέκτησε και το βραβείο με τα εξωπραγματικά καρφώματά του, αφήνοντας άπαντες με ανοιχτό το στόμα!

Ο άσος των Τζαζ μπήκε στον διαγωνισμό κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, τέσσερις ημέρες πριν, λόγω του τραυματισμού του Ιμάν Σούμπερτ. Το γεγονός αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να είναι πανέτοιμος για την παράσταση την οποία έδωσε. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι ο φετινός διαγωνισμός είναι ο πρώτος στην ιστορία του θεσμού που δεν αποφάσισε κάποια κριτική επιτροπή τον νικητή, αλλά

το κοινό! Η διαδικασία της ψηφοφορίας πραγματοποιήθηκε μέσω του διαδικτύου και συμμετείχαν 3 εκατομμύρια άνθρωποι!

Το κάρφωμα που του χάρισε και το βραβείο στον διαγωνισμό ήταν εκείνο της δεύτερης προσπάθειας όταν ο Γκόρντον Χέιγουορντ -ο οποίος καθόταν σε μία καρέκλα μέσα στην ρακέτα- ύψωσε δύο μπάλες στον Τζέρεμι Εβανς και εκείνος περνώντας πάνω από τον συμπαίκτη του κάρφωσε και τις δύο μπάλες στο καλάθι! Αυτό ήταν αρκετό για να συγκεντρώσει το 29% των ψήφων και ο Εβανς να πανηγυρίσει ως ο νέος... βασιλιάς των καρφωμάτων, παίρνοντας λίγη από τη δόξα του περσινού νικητή Μπλέικ Γκρίφιν και αφήνοντας πάρα πολλές υποσχέσεις!

Στις υπόλοιπες προσπάθειές του που ξεσήκωσαν με τη σειρά τους τον κόσμο, ο Εβανς κάρφωσε έχοντας ενσωματωμένη μία κάμερα στο κεφάλι του, αλλά και πηδώντας πάνω από τον κωμικό Κέβιν Χαρτ που ήταν ντυμένος ταχυδρόμος και στη συνέχεια του δώρισε μία φανέλα του Καρλ Μαλόουν, ο επονομαζόμενος και "Ταχυδρόμος"!

Μία ανάσα πίσω από τον 24χρονο φόργουορντ της Γιούτα τερμάτισε ο Τσέις Μπάντιντζερ (28%), που σε μία προσπάθειά του πήδηξε πάνω από τον ράπερ P. Diddy, ενώ σειρά πήραν ο Πολ Τζορτζ των Πέισερς, που πήδηξε πάνω από τους συμπαίκτες του Ρόι Χίμπερτ και Νταντέι Τζόουνς, ενώ ο εντυπωσιακός Ντέρικ Γουίλιαμς κάρφωσε πηδώντας πάνω από μία μηχανή μεγάλου κυβισμού, την οποία οδήγησε μέσα στο παρκέ η μασκότ των Τίμπεργουλβς!

Keywords
Τυχαία Θέματα