NBA | Αποσύρθηκε και πάλι ο Ρασίντ Ουάλας!

Στην απόφαση να κρεμάσει τα μπασκετικά του παπούτσια για δεύτερη φορά στην καριέρα του προχώρησε ο Ρασίντ Ουάλας, με τους Νικς να αποκτούν στη θέση του τον Ερλ Μπαρόν.

Στις 27 Φεβρουαρίου ο 38χρονος φόργουορντ/σέντερ διεγνώσθη με κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού, γεγονός που τον κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης. Μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο Ουάλας αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι των Νικς με τους Μπόμπκατς στη Σάρλοτ, σημειώνοντας 2 πόντους σε 4 λεπτά συμμετοχής.

Ωστόσο,

βλέποντας ότι δεν είναι σε θέση να προσφέρει, ο πολύπειρος άσος αποφάσισε σήμερα (17/4) να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, για δεύτερη φορά στην καριέρα του!

"Ο Ρασίντ έδωσε στην ομάδα της Νέας Υόρκης ό,τι είχε και δεν είχε. Είναι ένας νικητής, αληθινός επαγγελματίας και ηγετικός μέσα και έξω από το παρκέ. Όμως, εξαιτίας του τραυματισμού του δεν είναι ικανός να αγωνιστεί στα πλέι οφ", ανέφερε σχετικά με την απόσυρση του Ουάλας ο τεχνικός των Νικς, Μάικ Γούντσον.

Ο τετράκις All Star και Πρωταθλητής του 2004 με τους Ντιτρόιτ Πίστονς αγωνίστηκε σε 21 ματς φέτος, έχοντας κατά μέσο όρο 4 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Η είδηση της απόσυρσης του Ρασίντ Ουάλας οδήγησε την ομάδα του "Μεγάλου Μήλου" στην απόκτηση του Ερλ Μπαρόν, ο οποίος τη φετινή περίοδο έπαιξε 11 αγώνες με τη φανέλα των Ουίζαρντς, μετρώντας 2,5 πόντους και 3,9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα