NBA | Αποθεώθηκε από κόσμο, συμπαίκτες και Εϊντελμαν ο Ρούμπιο!

Ο Ρίκι Ρούμπιο επέστρεψε έπειτα από περίπου εννιά μήνες απουσίας σε αναμέτρηση των Τίμπεργουλβς -μετά τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί- και γνώρισε την αποθέωση στο Target Center της Μινεσότα!

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος πόιντ γκαρντ πάτησε παρκέ περίπου δύο λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου δωδεκαλέπτου -εν μέσω αποθεωτικού standing ovation από όσους παρευρίσκονταν στο γήπεδο- και μάλιστα μπήκε... φουριόζος! Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν μπήκε

οι Τίμπεργουλβς βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 10 πόντους, ενώ όταν αποσύρθηκε στον πάγκο, 7,5 λεπτά αργότερα, η ομάδα του υπολειπόταν των Μάβερικς μόλις ένα καλάθι! Ο Ισπανός σούπερ-σταρ πρόλαβε να σημειώσει 8 πόντους, 9 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα!

"Δεν αισθάνθηκα τίποτα στο γόνατο, αισθανόμουν υπέροχα, 100% έτοιμος!", δήλωσε με τη χαρά "ζωγραφισμένη" στο πρόσωπό του ο Ρούμπιο, μετά το τέλος του ματς κόντρα στο Ντάλας!

"Εϊντελμαν: "Οταν έχει τη μπάλα στα χέρια του, είμαι καλύτερος προπονητής!"

Ο Ρούμπιο δεν γνώρισε την αποθέωση μόνο από τους φίλους της Μινεσότα, αλλά και από... συμπαίκτες και προπονητές! Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις στις οποίες προέβησε ο Ρικ Εϊντελμαν, όπως και του Ντέρικ Ουίλιαμς...

"Οταν έχει τη μπάλα στα χέρια του, είμαι... καλύτερος προπονητής!", υπογράμμισε ο τεχνικός των "Λύκων", κλέβοντας την παράσταση με τη φράση του, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και τα λεγόμενα του περσινού Νο2 του ντραφτ, Ντέρικ Ουίλιαμς για τον συμπαίκτη του... "Φέρνει όλη την ενέργεια, δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις. Πρέπει απλά να το αισθανθείς στο γήπεδο...!".

Keywords
Τυχαία Θέματα