NBA | Μπαίνουμ: "Μπλοκ σε κάθε σουτ!"

Την ημέρα πριν πραγματοποιήσει μια από τις καλύτερες αμυντικές εμφανίσεις στην ιστορία των πλέι οφ του NBA, ο Άντριου Μπάινουμ είχε μιλήσει στους συμπαίκτες του για το πόσο μεγάλη σημασία έχει για τους Λέικερς να μπουν με το δεξί στο δρόμο για το φετινό τίτλο... Και τελικά, αυτός ήταν ο άνθρωπος που έδωσε ότι είχε και δεν είχε, ώστε η ομάδα του να ξεκινήσει νικηφόρα τη σειρά με τους Νάγκετς!

Ο γιγαντόσωμος σέντερ των "λιμνανθρώπων" ήταν εκπληκτικός σε άμυνα και επίθεση στο χθεσινό ματς στο "Staples Center", ισοφάρισε το ρεκόρ στις τάπες,

φιλοδωρώντας με 10 (!) τους... δύσμοιρους αντιπάλους του και οδήγησε το συγκρότημα του Μάικ Μπράουν στο 1-0 επί των "σβόλων" του... πενταδάτου Κώστα Κουφού.

Παράλληλα, πέτυχε το πρώτο τριπλ-ντάμπλ για τους Λέικερς στα πλέι οφ έπειτα από 21 χρόνια, καθώς εκτός από τα 10 "στοπ", είχε ισάριθμους πόντους και 13 ριμπάουντ.

"Είναι ο μοναδικός τρόπος για εμένα να φτάσω σε ένα τριπλ-νταμπλ, δηλαδή μέσα από τα μπλοκ μου", εξήγησε ο 24χρονος σταρ των Λέικερς, αναφορικά με την εκπληκτική του απόδοση. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μπάινουμ σημείωσε το πρώτο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του.

"Εάν παίζω καλά στην άμυνα, τότε θα κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Νομίζω ότι πρέπει να γίνω όσο περισσότερο πιεστικός μπορώ στην άμυνα, ώστε να σταματάω οποιοδήποτε σουτ. Έπρεπε να νικήσουμε το πρώτο ματς και αυτό κάναμε. Τα στατιστικά είναι εναντίον των ομάδων που χάνουν τον πρώτο αγώνα, ειδικά όταν είναι στην έδρα τους", πρόσθεσε ο Αμερικανός άσος του Λος Άντζελες.

Keywords
Τυχαία Θέματα