NBA | Μπατούμ: "Να γίνω σπουδαίος"

Πλήρη επίγνωση των δυνατοτήτων του έχει ο Νικολά Μπατούμ, ο οποίος τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να βγάλει ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους των Μπλέιζερς που έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ο 23χρονος σμολ φόργουορντ/σούτινγκ γκαρντ (2,03μ.) -ο οποίος ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους- βρέθηκε πολύ κοντά στους Τίμπεργουλφς, οι οποίοι του πρόσφεραν 46 εκατομμύρια δολάρια για τέσσερα χρόνια. Ο ίδιος ήθελε να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του και να δοκιμάσει την τύχη του στη Μινεσότα, ωστόσο οι ιθύνοντες

των Μπλέιζερς ισοφάρισαν τις προσφορές που δέχτηκε ο Μπατούμ από τους "λύκους", δείχνοντας πόσο πολύ πιστεύουν σε αυτόν.

Πλέον, ο Γάλλος σταρ είναι χαρούμενος που έμεινε τελικά στο Πόρτλαντ γιατί γνωρίζει ότι αποτελεί σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του Τέρι Στοτς και είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί όσο καλύτερα μπορεί, προκειμένου να δικαιώσει τις προσδοκίες και να γίνει... μεγάλος και τρανός!

"Νιώθω καλά επειδή ξέρω ότι ο σύλλογος πραγματικά με εμπιστεύεται. Τώρα πρέπει κάθε βράδυ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Σίγουρα πλέον η πίεση θα είναι μεγαλύτερη. Για αυτό όμως παίζω αυτό το παιχνίδι", τόνισε αρχικά ο Μπατούμ, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Θέλω να γίνω κάτι σημαντικό για τη λίγκα. Θα έχω και άσχημες βραδιές, όπως όλοι εξάλλου, αλλά θα προσπαθήσω να έχω και καλές και σπουδαίες βραδιές. Με το συμβόλαιο που υπέγραψα ξέρω ότι μεγαλώνουν και οι προσδοκίες. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν. Ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω, αλλά πρέπει να δουλέψω σκληρά για να γίνω ένας σπουδαίος παίκτης".

Ο Γάλλος διεθνής πέρυσι πραγματοποίσε την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, αφού κατέγραψε 13,9 πόντους, 4,6 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 59 παιχνίδια (34 βασικός) με μέσο όρο συμμετοχής 30,4 λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα