NBA | Χείμαρρος ο Ντ΄Αντόνι

Ο τεχνικός των Λος Αντζελες Λέικερς, Μάικ Ντ΄Αντόνι αποφάσισε να δώσει τις απαντήσεις του μιλώντας σε τοπικά μέσα, ενώ δεν παρέλειψε να κριτικάρει την επιλογή του Χάουαρντ να πάει στους Ρόκετς.

Οι δηλώσεις του Ντ΄Αντόνι:

"Είχαμε πολλά επεισόδια, κυρίως πνευματικά. Οι παίκτες δεν συμβιβάζονταν με τους ρόλους τους. Είναι και κάπως αστείο, διότι τους ακούς να λένε ότι δεν γνωρίζουν τον ρόλο τους. Στην ουσία απλά δεν τον αποδέχονται. Το μόνο που με εκνευρίζει στην περίπτωση του Χάουαρντ, είναι όταν με ρωτούν γιατί δεν του έδωσα περισσότερες μπάλες.

Μα πονούσε! Πως να παίξω μαζί του όταν πονάει; Πρέπει να λάβεις υπόψη αυτό τον παράγοντα. Γιατί να μην του δίνουμε την μπάλα όταν έχουμε τον Κόμπι, τον Νας και τον Γκασόλ στο παρκέ; Δεν βγαίνει νόημα" είπε αρχικά και στην συνέχεια πρόσθεσε: "Για κάποιον λόγο οι παίκτες δεν ήθελαν να αναλάβουν συγκεκριμένους ρόλους και έπρεπε να βρούμε κάτι διαφορετικό. Από τη στιγμή που πέρασαν 40 αγώνες και βρισκόμασταν σε αυτή την τρύπα, όλα μπερδεύτηκαν ακόμη περισσότερο. Αν είχαμε καταφέρει να μείνουμε υγιείς, τότε θα είχαμε κάνει φασαρία στα playoffs. Παρόλα αυτά, δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε σαν κυρίαρχη ομάδα. Και αυτό είναι απογοητευτικό. Είναι άσχημο να το σκέφτεσαι. Με πονάει. Με πόνεσαν οι τραυματισμοί, με πόνεσαν οι ρόλοι και οι εντολές που δεν εισακούστηκαν. Μιλάμε για τους Λέικερς. Το μόνο που πρέπει να κάνει αυτή η ομάδα, είναι να κερδίζει πρωταθλήματα".

Για να καταλήξει: "Αυτό που με ενοχλεί, είναι ότι η συγκεκριμένη ομάδα παίζει με το ίδιο στυλ παιχνιδιού. Και ο Χάουαρντ πήγε εκεί! Οκ, ίσως είπαν ότι θα αλλάξουν στυλ. Ο Ντουάιτ μπορεί να γίνει πολύ καλός, μπορεί να κυριαρχήσει στην λίγκα, όμως θα το κάνει σε έναν τομέα που δεν αγαπάει ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή. Θέλει να κυριαρχήσει με έναν διαφορετικό τρόπο, θέλει να παίξει στο low post. Πρέπει να βελτιωθεί εκεί. Όμως το ταλέντο του είναι εκπληκτικό στην άμυνα και πιστεύω ότι θα τον βοηθήσει περισσότερο αν το αποδεχθεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα